Yaz sezonuyla beraber Türkiye’deki 16 şehri direkt ve tarifeli seferler ile Avrupa’da 36 kente bağlayan SunExpress, 2019 yaz sezonunda Türkiye’ye 6.4 milyon koltuk arzıyla rekor bir kapasite sunacak. 2019 yaz sezonu için de Lufthansa ile ilave ortak uçuş bağlantıları gerçekleştirecek olan SunExpress, bu uçuşlarla Münih-Ankara arasındaki uçuş sayısını haftada 11’e, Münih-İzmir arasındaki uçuş sayısını haftada 18’e çıkaracak. Bu uçuşlar çerçevesinde yolcular, İzmir ve Ankara’dan da Lufthansa’nın uçuş ağındaki tüm destinasyonlara bağlantılı uçabilecek.
SunExpress CEO’su Jens Bischof, "Bu ortak uçuşlarla Lufthansa Group ile işbirliğimizi daha da pekiştirmiş olmaktan, hem Münih hem de Lufthansa’nın dünya çapındaki uçuş ağı ile Türkiye arasında birçok ilave uçuş imkanı sunmaktan son derece memnunuz” dedi.
Lufthansa Türkiye Genel Müdürü Kemal Geçer, “Ankara ve İzmir bizim için her zaman önemli destinasyonlar oldu. SunExpress ile yaptığımız ortak uçuş anlaşması ile böylelikle Lufthansa Group olarak Ankara ve İzmir’i 5 kıtada yüzlerce destinasyona bağlıyoruz. Ayrıca, her yaz olduğu gibi bu yaz da İzmir-Münih direkt seferlerimiz haftanın her günü düzenlenecek” dedi.
SunExpress, Lufthansa ile gerçekleştirdiği ortak uçuşların herhangi birinden yer ayırtan misafirlerine sandviç kutusu, alkolsüz içecek ve uçakta koltuk rezervasyonundan ücretsiz olarak yararlanma fırsatı sunuyor.
İlgili Haberler

SunExpress, Türkiye ile Avrupa arasındaki uçuşlarını artırıyor
Türk Hava Yolları ile Lufthansa’nın ortak kuruluşu SunExpress, 2017/18 kış sezonunu geçen yılın kış sezonuna göre toplamda yüzde 7’lik bir kapasite artışı ile satışa açıyor.

SunExpress ile Ankara’dan Rotterdam’a direkt uçuşlar başlıyor
Türk Hava Yolları ve Lufthansa’nın ortak kuruluşu SunExpress, yaz uçuş programı kapsamında Ankara-Rotterdam direkt seferlerini 15 Temmuz'da başlatıyor.

Lufthansa, Münih - Ankara uçuşlarını durduruyor mu?
Alman hava yolu şirketi Lufthansa, Münih-Ankara uçuşlarını durduracağını açıkladı.

SunExpress, İzmir’den Taşkent’e direkt uçuşlar başlatıyor
SunExpress, yaz uçuş programı kapsamında İzmir ile Özbekistan'ın başkenti Taşkent arasında direkt uçuşlara 3 Ağustos'ta başlıyor. Yeni hat ile Orta Asya'ya ulaşım kolaylaşacak.

SunExpress, Orta Doğu uçuşlarına yeniden başlıyor
SunExpress, Orta Doğu'daki uçuş ağını yeniden canlandırıyor. Dubai, Beyrut, Erbil, Bahreyn ve Halep'e yönelik seferler temmuz ayından itibaren kademeli olarak başlatılacak.

SunExpress Temmuz-Ağustos aylarında 4 milyon yolcu taşımayı hedefliyor
Türk Hava Yolları ve Lufthansa'nın ortak kuruluşu SunExpress, yaz sezonundaki yoğun talebin etkisiyle temmuz ve ağustos aylarında 4 milyon yolcu taşımayı hedefliyor.
