
Yicai Global’e konuşan THY Genel Müdürü Bilal Ekşi, Çin’in Türk Hava Yolları için en önemli pazarlardan biri olduğunu belirterek Çin’in mevcut hava hatlarında daha fazla uçuş yapmayı ve daha fazla destinasyon eklemeyi planladıklarını açıkladı.
"Uçuş ağımızda daha önce Çin'de 6 noktamız vardı: Pekin, Şangay, Guangzhou, Xi'an, Hong Kong ve Taipei. Şu an itibariyle Xi'an hariç hepsine uçuş operasyonlarımıza yeniden başladık” diyen Ekşi, işbirliği ve rekabet için daha fazla fırsat yaratmak amacıyla Türkiye'ye seferler ekleyeceklerini de vurguladı.
İlgili Haberler

THY, Çin’e yaptığı uçuş sayısını artırdı: Haftada 31 sefer yapacak
Çin’de üç noktaya uçuş düzenleyen Türk Hava Yolları (THY), ilave 10 frekans ile birlikte bu ülkeye yaptığı uçuş sayısını haftada 31 sefere çıkacak.

THY, 1,3 milyar dolar net kar açıkladı
Türk Hava Yolları (THY), yılın üçüncü çeyrek bilançolarıyla ilgili Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yaptığı bildirimde bir önceki yıla oranla yolcu kapasitesini yüzde 5,4 artırarak 24,5 milyon…

Pegasus, 100. yıl özel uçuşunda Ankara semalarına 100 çizdi
Cumhuriyet Bayramı'nın 100. yıldönümü kutlamaları kapsamında Pegasus Havayolları 100'ncü yıl uçağı PC-100C uçuş koduyla özel bir uçuş gerçekleştirdi.

TAV Havalimanları dokuz ayda 75 milyon yolcuya hizmet verdi
TAV Havalimanları 2023’ün ilk dokuz ayına ilişkin finansal ve operasyonel sonuçları açıkladı.

Fraport TAV Antalya Havalimanı’nda 100. Yıl coşkusu
Fraport TAV Antalya Havalimanı, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızın 100. yılını tüm gün süren coşkulu bir etkinlik programı ile kutladı.

Corendon Airlines’ın emektar kaptanı Zeki Bıyık emekli oldu
Corendon Airlines ekibinin emektar öğretmen ve kaptanı Zeki Bıyık, gökyüzünde geçen 44 yıllık başarılı kariyerine veda etti.

