Turizm Haberleri
TT29 Eylül 2026 Salı
TT29 Eylül 2026 Salı
Tourism Today haber arşivi 2013

THY pilotundan Beyrut’ta kaçırılan meslektaşları için protesto

1 dk okuma

İstanbul’dan Beyrut’a gidecek olan uçağın kaptan pilotu B.G.'nin yolcu alımını tamamladıktan sonra iki Türk pilotun Beyrut’ta kaçırılmasını protesto ettiğini anons ederek uçağı terk ettiği ifade edildi. THY, söz konusu pilotla ilgili soruşturma başlattığını duyurdu. Alınan bilgiye göre, THY pilotu B.G., Beyrut'ta 2 Türk pilotun kaçırılmasını protesto için saat 01.00'de İstanbul-Beyrut seferini yapacak uçaktayken, İngilizce ve Türkçe olarak uçuşun gerçekleşmeyeceğini anons etti. Daha sonra pilot uçaktan indi. Olay üzerine 151 yolcusu bulunan uçak, yarım saat rötarlı kalktı. THY, yaşanan eylem üzerine söz konusu pilot hakkında soruşturma başlatıldığını duyurdu. Buna göre Kaptan Pilot B.G.'nin soruşturma bitene kadar uçuştan alıkonulacağı öğrenildi.

KategoriHavacılık
EtiketlerTHYİstanbul
Bu haberi paylaş

İlgili Haberler

THY'den dev sipariş: 150 adet Boeing 737 MAX
Havacılık

THY'den dev sipariş: 150 adet Boeing 737 MAX

Türk Hava Yolları, Boeing ile 150 adede kadar Boeing 737 MAX uçağını kapsayan tarihi bir sipariş anlaşmasına imza atarak filosunu güçlendirme yolunda dev bir adım attı.

THY, Londra Stansted uçuşlarına başladı
Havacılık

THY, Londra Stansted uçuşlarına başladı

Türk Hava Yolları (THY ) İngiltere’nin başkenti Londra’da Heathrow ve Gatwick’ten sonra Stansted Havalimanı’na tarifeli seferlere başladığını duyurdu.