Turizm Haberleri
TT29 Eylül 2026 Salı
TT29 Eylül 2026 Salı
Tourism Today haber arşivi 2017

THY uçağına otobüs çarptı

1 dk okuma

Türk Hava Yollarının İstanbul’a gelmek üzere Gaziantep’ten havalanan TK2223 sefer sayılı tarifeli uçağı, saat 19.20’de Atatürk Havalimanı’na indi. Bu sırada yolcuları almak için yanaşan apronda görevli yer hizmeti otobüsü uçağın radomuna çarptı. Çarpmanın etkisiyle uçağın burun kısmında hasar meydana geldi. TC-JTR kuyruk tescilli Aırbus A321 tipi uçağın yaklaşık üç hafta önce THY filosuna katıldığı öğrenildi.

Oluşan hasarın ardından uçak teknik hangara çekildi. Radomu değiştirilen uçağın saat 01.15’te Amman’a gitmek üzere yeniden havalanacağı öğrenildi.

KategoriHavacılık
EtiketlerTHYİstanbul
Bu haberi paylaş

İlgili Haberler

THY'den dev sipariş: 150 adet Boeing 737 MAX
Havacılık

THY'den dev sipariş: 150 adet Boeing 737 MAX

Türk Hava Yolları, Boeing ile 150 adede kadar Boeing 737 MAX uçağını kapsayan tarihi bir sipariş anlaşmasına imza atarak filosunu güçlendirme yolunda dev bir adım attı.

THY, Londra Stansted uçuşlarına başladı
Havacılık

THY, Londra Stansted uçuşlarına başladı

Türk Hava Yolları (THY ) İngiltere’nin başkenti Londra’da Heathrow ve Gatwick’ten sonra Stansted Havalimanı’na tarifeli seferlere başladığını duyurdu.