Tourism Today — Türkiye ve Dünyadan Turizm Haberleri
TT15 Ekim 2026 Perşembe
Uçağın iniş takımında erkek cesedi bulundu

Uçağın iniş takımında erkek cesedi bulundu

1 dk okuma
Google'da öne çıkar
Turizm gündemini Google'da önce bizden görünTercih edilen kaynak yap

Japonya’daki Haneda Havalimanı’ndan Malezya'daki Kuala Lumpur Uluslararası Havalimanı’na giden bir uçağın iniş takımında bir erkeğin cansız bedenine ulaşıldı.

Malezya'da kan donduran bir olay yaşandı. Japonya’dan ülkeye giden bir yolcu uçağının iniş takımında bir erkeğin cansız bedenine ulaşıldı. Malezya basınında yer alan haberlere göre, olay 27 Ağustos'ta, yerel saatle 07.00 sıralarında yaşandı. Japonya’nın başkenti Tokyo’daki Haneda Havalimanı’ndan kalkan bir uçak, Kuala Lumpur Uluslararası Havalimanı'na indikten sonra rutin bakıma alındı. Kısa süre sonra uçaktan kötü bir koku geldiğini fark eden bakım personelinin durumu yetkililere bildirmesi üzerine detaylı inceleme yapıldı. Yapılan incelemede, uçağın sağ iniş takımı bölmesinde yüzüstü yatan bir erkek cesedi tespit edildi.

EN AZ 72 SAAT ÖNCE ÖLDÜĞÜ BELİRLENDİ

17 ila 25 yaşları arasında olduğu tahmin edilen şahsın, yapılan ilk incelemelerde en az 72 saat önce hayatını kaybettiği belirlendi. Üzerinde beyaz kapüşonlu bir üst, mavi kot pantolon, kahverengi deri kemer ve siyah spor ayakkabı bulunan kurbanın herhangi bir kimlik belgesi taşımadığı aktarıldı. Şahsın cansız bedeni otopsi ve kimlik tespiti işlemleri için Serdang Hastanesi Adli Tıp Kurumu'na götürülürken, olayla ilgili detaylı soruşturma başlatıldı.

KategoriHavacılık
EtiketlerJaponyaKemer
Beğendiniz mi?
Haberlerimizi Google'da öne çıkarınTercih et
Bu haberi paylaş

İlgili Haberler

Tailwind Havayolları’nda üst düzey atama
Havacılık

Tailwind Havayolları’nda üst düzey atama

Havacılık sektöründe 20 yılı aşkın tecrübesi ve ticari yönetim alanındaki birikimiyle tanınan Murat Gök, Tailwind Havayolları’nın Ticaretten Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı pozisyonuna getirildi.