Turizm Haberleri
TT29 Eylül 2026 Salı
TT29 Eylül 2026 Salı
Tourism Today haber arşivi 2018

TUI, esnafın yüzünü güldürdü

1 dk okuma

Yunanistan'ın Girit Adası'ndaki Hanya Limanı'ndan bugün saat 07.00 sıralarında, Bodrum'a gelen, 264 metre uzunluğunda ve 36 metre genişliğindeki, 797 personeli bulunan Malta bayraklı 'Mein Schiff 2' adlı yolcu gemisi, Bodrum Gemi Yanaşma İskelesi'ne yanaştı. Çoğunluğu Alman ve Hollandalı olmak üzere 2 bin 129 yolcusu ile Bodrum'a gelen gemiden inen 60 kişilik bisikletli grup, Bodrum'u turladı. Gemiden yürüyerek çıkan turistler ise eski Bodrum çarşısına giderek bol bol alışveriş yaptı, esnafın yüzünü güldürdü.

Turistler, Myndos Kapısı ve Antik Tiyatro'yu gezdi. Bazı turistler ise Paşatarlası plajında denize girdi, güneşin ve sıcak havanın tadını çıkardı. Dev geminin bu akşam saatlerinde ilçeden ayrılarak Yunanistan'ın Catania limanına gideceği belirtildi.

Bu haberi paylaş

İlgili Haberler

Tourism Today haber arşivi 2018
Kruvaziyer

Yolcu gemisinden bin 815 yolcu indi

Bodrum'a sezonun ikinci seferini yapan 'Marella Discovery 2' adlı yolcu gemisi bin 815 yolcu ile ilçeye geldi. Gemi bu sezon Bodrum'a 2 kez daha gelecek.