Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü soruşturma kapsamında şirketlerine kayyum atanan Akın İpek'in Marmaris'te bulunan ultra lüks otelin de kiralanması için teklif alınmaya başlandı. Kayyum heyeti tarafından kiraya verilecek olan otel için yıllık bedel olarak 7 milyon 500 bin TL değer biçildi. Otelde kullanılan fayansların metrekaresinin 17 bin dolar, altın kaplama olan muslukların ise tanesinin 10 bin dolar olduğu öğrenildi. Saray olarak değerlendirilen otelin kiralandıktan sonra da "helal konsepti" yle hizmet vereceği belirtildi.
Yeni Asır'ın haberine göre, oteli devralan kayyumlar otelin kar elde etmesini sağlamak için kiralama için yapılan teklifleri açtı. Şimdiye kadar yıllık olarak 2 milyon Euro'luk teklif geldiği kaydedildi. Ayrıca İpek'e ait olan ve Marmaris'te bulunan 4 yıldızlı otel de kiraya verilecek. Bu otel için ise 680 bin TL kira bedeli biçildi.
İlgili Haberler

Türk otelleri Almanya’da
Almanya’da 2 bin 214 seyahat acentasını çatısı altında toplayan Bağımsız Seyahat Acentaları Örgütü’nün (TSS Group) Almanya’nın Hamburg kentinde gerçekleştirdiği yıldönümü ve kongresi Türk…

NG Grubu'ndan Basın Ekspres'e Vazo Otel
NG Grubu, gayrimenkul sektöründeki ilk projesine Basın Ekspres Yolu’nda başladı.

Martı İstanbul Hotel faaliyetlerini durdurdu
Martı Otel İşletmeleri A.Ş. yaptığı yazılı açıklamayla, Martı İstanbul Hotel'in faaliyetlerini sona erdirme kararı aldığını duyurdu.

Kaya Grubu'nun yeni yatırımı İran'a
İran'lı Eromi Ailesi'nin mülk sahibi olduğu 220 odalı otel, Kaya Holding bünyesindeki Türkiye'nin en büyük otel zincirlerinden Kaya Otel Grubu işletmesinde hizmete girecek.

Şehir içindeki tatilin yeni adresi: Crowne Plaza Florya
Uluslararası otel zinciri Intercontinental Hotels Group'a bağlı Crowne Plaza Hotel zincirinin son halkası, kısa bir süre önce İstanbul Florya'da misafirlerine kapılarını açtı.

Güral Premier Tekirova dünyanın en iyi otelleri arasında yerini aldı
Coral Travel tarafından düzenlenen ‘Starway World Best Hotels’ ödül töreni, gerçekleşti. Misafir anketleriyle belirlenen en iyi 100 otel listesinde, Güral Premier Tekirova dördüncü oldu.
