Yangın, saat 21.00 sıralarında Kepez ilçesi Dumlupınar Bulvarı üzerinde bulunan Antalya Öğretmenevi'nde meydana geldi. 78 odasıyla otel ve restoran olarak hizmet veren öğretmenevinin bodrum katında henüz bilinmeyen nedenle yangın çıktı. Yangın nedeniyle oluşan yoğun duman bir anda bütün binayı sardı. Otelde konaklayan kişiler ve çalışanlar büyük panik yaşadı. Odalarında bulunan kişiler yoğun duman nedeniyle alt katlara inemedi.
“Bizi kurtaran yok mu?”
İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. İtfaiye ekipleri üst katlarda mahsur kalan kişileri merdiven yardımıyla kurtardı. Kurtarılan kişilerin büyük korku yaşadığı görülürken, aşağıda bekleyen arkadaşlarına sarılarak uzun süre gözyaşı döktü. Otelin diğer cephesinde balkona çıkan bir kişi ise 'Bizi kurtaran yok mu?' diye aşağıda bulunan kişilere seslendi. Dumandan etkilenenler olay yerinde bulunan sağlık ekipleri tarafından tedavi edilirken, bir kişi ise hastaneye götürüldü.
Yangının çıkış nedeninin belirlenmesi için çalışma başlatıldı.
İlgili Haberler

Oteller, bu sene sezonu erken açacak
Marmaris'te turizm sezonunun açılmasına kısa süre kala, konaklama tesisleri ve çeşitli işletmeler, eksikliklerinin giderilmesi çalışmalarına hız verdi.

Martı Myra, misafir memnuniyeti ile 7 ödülün sahibi oldu
Antalya'nın Tekirova turistik bölgesinde bulunan Martı Myra 2018 yılında 7 ödül alarak başarısını bir kez daha tescilledi.

Barut Hotels’ten bir ilk daha
Türkiye’nin turizm başkenti olarak gösterilen ve Rus turistler tarafından yoğun ilgi gören Antalya; 7-9-11 Mayıs tarihlerinde Side Antik Tiyatrosu’nda ilk kez düzenlenecek olan Türk Rus Klasik Müzik…

Kaan Kavaloğlu, “Limak Hotels olarak otel yatırımı için Balkanlar ve Hollanda’ya odaklandık”
Limak Holding Turizm Grubu Başkanı Kaan Kavaloğlu, grubun yeni otel yatırımları hakkında Tourism Today’e açıklamalarda bulundu.

Turizmdeki olumlu ortam daha çok kazandıracak
Akfen GYO’nun 2018 yılı finansal sonuçlarına göre şirketin net kârı bir önceki yıla göre yüzde 166 artarak 104 milyon TL’ye ulaştı.

Barut Hotels kadın yönetici istihdamında da öncü
13. oteli The Residence at TUI Sensatori Barut Fethiye'yi Mayıs 2019'da açmaya hazırlanan Barut Hotels, tesisin genel müdürlüğü görevini sektörde 16. yılını kutlayan Aslıhan Atıl'a verdi.
