Dedeman Grubu’nun yaptığı açıklama şöyle:
Türkiye’nin ilk otel zinciri markası olarak, yaklaşık 50 yıldır faaliyet gösteren köklü ve güçlü bir markayız. Otelcilik sektöründeki tecrübemiz, geniş hizmet yelpazemiz ve benzersiz kalite anlayışımızla öncelikli olarak Türkiye’de ve sonrasında Türkiye periferisindeki ülkelerde faaliyet göstererek, hızlı ve istikrarlı bir şekilde büyümeyi hedefliyoruz. Bu bağlamda stratejik olarak sektördeki global otel zincirleri gibi, management ve franchising modelleri ile büyümeye devam etmekteyiz. Bu plan çerçevesinde, grubumuza ait olan Dedeman Istanbul gibi gayrimenkullerimizin satışı da iş modelimiz kapsamında yer almaktadır. Ancak haberde bahsi geçen Mısırlıoğlu Mimarlık ile bu kapsamda herhangi bir işbirliğimiz bulunmamaktadır.
Dedeman Grubu olarak, mevcut 16 otelimiz ile birlikte, yeni otel projelerimizle de önümüzdeki dönemde büyüyerek hizmet vermeye devam edeceğiz. Bu kapsamda 2016 yılında; Ocak ayında faaliyete geçen Park Dedeman Elazığ ve geçtiğimiz günlerde açılışını gerçekleştirdiğimiz Park Dedeman Bostancı İstanbul ve Park Dedeman Trabzon otelleriyle birlikte, Dedeman Osmaniye ve Park Dedeman Tokat’tan oluşan, 2 yeni otel projemizin açılışını gerçekleştiriyor olacağız.
Bu stratejik karar çerçevesinde hayata geçireceğimiz yeni projelerimizi tüm kamuoyuyla paylaşmayı sürdüreceğimizi belirtir, konuyu bu bilgiler ışığında değerlendirmelerinize sunarız.
İlgili Haberler

Dedeman’dan Dünya Çevre Gününe destek
Çevrenin korunması hakkında farkındalık yaratmak ve bu konuda eyleme geçilmesini sağlamak amacıyla kutlanan 5 Haziran Dünya Çevre Günü’ne Dedeman LEED Gold sertifikalı otelleri ve çevre dostu…

Dedeman Grubu büyümeye devam ediyor
Yaklaşık 50 yıldır faaliyet gösteren Dedeman Grubu’nun yeni oteli Park Dedeman Trabzon, misafirlerini ağırlamaya başladı.

Dedeman Hotels, Kapadokya’daki otelini sattı
Dedeman Grubu yeni iş hedefleri doğrultusunda; Dedeman Kapadokya otelinin satışını gerçekleştirdi. Otel, yılsonu itibariyle faaliyetlerini sonlandıracak.

Park Dedeman Elazığ için anlaşma imzalandı
Dedeman Grubu; Ballıca Otelcilik ile Park Dedeman Elazığ otel için işletme anlaşması imzaladı.

Park Dedeman Bostancı açıldı
Dedeman Grubu'nun İstanbul'daki 4'üncü oteli Park Dedeman Bostancı, Mayıs 2016 itibariyle misafirlerini ağırlamaya başladı.

Dedeman Hotels, İstanbul’daki 4. otelini açtı
Türkiye’nin ilk otel zinciri Dedeman Grubu’nun İstanbul’daki 4’üncü oteli Park Dedeman Bostancı, Mayıs 2016 itibariyle misafirlerini ağırlamaya başladı.
