2017-2018 öğrenim yılının başlamasından önce, 10 günlük bir çalışma sonunda boyanan okulun açılışı, Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, İlçe Milli Eğitim Müdürü Dr.Abdülaziz Yeniyol Carlson Rezidor Group Bölge Pazarlama & İletişim Müdürü Yeşim Doğukan, Carlson Rezidor Sorumlu İşletmecilik Türkiye Koordinatörü İlhan Akpınar ve okul müdürü Yavuz Arslan tarafından yapıldı.
Carlson Rezidor Hotel Group çalışanlarından oluşan 20 kişilik gönüllü grubu yaklaşık 40 sınıfı bulunan ilk öğretim okulunda dersliklerin yanı sıra altı merdiven ve beş koridor da dahil olmak üzere toplam 5 bin metre karelik bir alanı boyadılar. 10 gün süren boyama çalışmaları sırasında kullanılan tüm malzemeler Carlson Rezidor Hotel Group tarafından temin edildi.
Carlson Rezidor Hotel Group, “Responsible Business” ilkesi çerçevesinde geçtiğimiz yıl da Radisson Blu Hotel Ankara öncülüğünde başlayan bir kampanya ile Batman’ın Beşir İlcesinde bulunan Asmadere Köy İlkokuluna kırtasiye ve diğer ihtiyaç malzemesi desteğinde bulunmuştu.
Sorumlu İşletmecilik konusunda tüm duyarlılığı ile dünyada olduğu gibi Türkiye’de de çalışmalarını aktif bir şekilde sürdüren Carlson Rezidor, geçtiğimiz Haziran ayında Diyarbakır’ın Sur ilçesine bağlı Eryolu köyünde karne alan ilkokul öğrencilerine karne hediyesi olarak tişört, pantalon ve ayakkabı gibi hediyeler ile ihtiyaçlarını karşılamış, okul yanında hayata geçirdikleri ‘Hevsel Parkı’ ile çocuklara her zaman oyun oynayacakları bir alan hediye etmenin mutluluğunu yaşamıştı.
İlgili Haberler

8 mağara otele dönüştürülecek
Batman'ın Hasankeyf ilçesine bağlı Üçyol köyünde hayata geçirilecek "Ekolojik Köy Projesi" ile turizme yönelik çalışmalar devam ediyor.

Dev kongre Hilton Dalaman’da yapılacak
Turizm sektörü geçtiğimiz yıllarda yaşadığı kayıpları telafi yönünde adımlar atarken, sektör temsilcileri Hintli turistleri Türkiye'ye çekmek için kolları sıvadı.

Yabancıda Hilton, yerlide Rixos Hotels
Türkiye Otelciler Birliği (TÜROB), Türkiye’de faaliyet gösteren zincir otellerin haritasını çıkardı.

Ünlü yıldızın sahibi olduğu tatil köyünde bir gece 10 bin dolar
Hollywood yıldızı Gwyneth Paltrow’un Meksika’da sahibi olduğu tatil köyü, 10 bin dolardan başlayan fiyatı ile el yakıyor.

Her yapılan yeni otel eskilerden çalıyor
Türkiye turizmi son iki yıldır birçok sorunla boğuşurken yeni otel yatırımları ise tam gaz devam ediyor.

Avrupalı gelmeyince 1.1 milyar Müslüman nüfusa odaklandı
Artaş Grubu Turizm Yatırımları Koordinatörü Recep Arifoğlu, Asya kıtasındaki 1.1 milyar Müslüman nüfusu mercek altına alarak, tanıtım ve pazarlama çalışması yaptıklarını açıkladı.
