Turizm Haberleri
TT29 Eylül 2026 Salı
TT29 Eylül 2026 Salı
Tourism Today haber arşivi 2015

Double Tree by Hilton Tuzla'da açıldı

1 dk okuma

11’i süit, 84 odalı yeni otel, İstanbul – Tuzla’da, 70 bin metrekarelik kaplıca alanına sahip İçmeler turistik termal bölgesinde bulunuyor. Konuklar, hem şık ve konforlu odalarda hem de otelin benzersiz şifalı termal mineral havuzunda rahatlarken en sevdikleri klasik müzik parçalarını dinlemenin keyfine varabilecek.

DoubleTree by Hilton Global Başkanı John Greenleaf açılışla ilgili olarak şunları kaydetti: “Türkiye’de yedi otelden oluşan ve gittikçe büyüyen Hilton DoubleTree portföyümüze yeni bir tesis eklemekten büyük bir heyecan duyuyoruz. İstanbul, iki kıtayı bir araya getiren, kültürel açıdan çok zengin bir şehir. Bizler de dünyanın dört bir yanından gelen konuklarımızı sıcak ve samimi bir şekilde ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz. Misafirperverliğimizin ilk göstergesi ise konuklarımıza check-in sırasında ikram ettiğimiz, markamıza özel, taze, çikolatalı kurabiyeler.”

Tuzla Tersanesi’nin hemen yakınında yer alan otel ulaşım açışından da son derece elverişli bir konumda, Tuzla Hızlı Tren İstasyonu’na sadece 1 kilometre, Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı’na ise 15 kilometre mesafede bulunuyor.

DoubleTree by Hilton – Istanbul Tuzla Genel Müdürü Mustafa Yıldız ise şöyle konuştu: “Konuklarımızı yeni otelimizde ağırlamak için sabırsızlanıyoruz. Turistik termal bölgesinde bulunmamız sayesinde konuklarımız, mineral açısından zengin kaplıcalarımızda hem rahatlayacak hem de yenilendiklerini hissedecekler. Böylece misafirlerimize benzersiz bir konaklama deneyimi yaşatacağız.”

Bu haberi paylaş

İlgili Haberler

Tourism Today haber arşivi 2018
Otel

Türkiye’deki 18. otelini açtı

Hilton’un ödüllü zincir markası Hilton Garden Inn, termal turizminde Türkiye’nin gözde illeri arasında yer alan Yalova’da açıldı.

Tourism Today haber arşivi 2017
Otel

Dünya devi Yaloya'ya geliyor

Hilton, Yalova’da bir Hilton Garden Inn oteli açmak üzere Çavuşoğlu Grup ile franchise anlaşması imzaladı. 2018 yılında açılması planlanan 121 odalı otel Marmara Denizi’nin kıyısında yer alacak.

Tourism Today haber arşivi 2015
Otel

İstanbul'a yeni bir havalimanı oteli açılacak!

Hilton Worldwide, İstanbul Anadolu yakasındaki Sabiha Gökçen Havalimanı'nda ekonomi sınıfında hizmet veren Hampton by Hilton markasına ait bir otelin açılmasına ilişkin franchise sözleşmesiyle…