Turizm Haberleri
TT29 Eylül 2026 Salı
TT29 Eylül 2026 Salı
Tourism Today haber arşivi 2016

Ela Quality Resort, Türk turizmini dünyaya tanıtacak

1 dk okuma

Akdeniz’in en beğenilen lider tatil merkezlerinden Ela Quality Resort Belek, ödüllerine bir yenisini ekledi. Ela Quality Resort Belek, turizm kurumları, belediyeler, oteller, havayolu şirketleri ve turizm acentalarının yarıştığı Uluslararası İstanbul Turizm Filmleri Festivali’nde ‘Turizm Reklam Kampanyası’ kategorisinde, “En İyi Otel Reklam Filmi” ödülünün sahibi oldu.

İstanbul Film Production (IFP) tarafından çekilen ve yönetmenliğini Serdar Işık’ın yaptığı film, sinema ve akademi dünyasının seçkin isimlerinden oluşan ve başkanlığını Serdar Akar’ın yaptığı festival jürisinin büyük beğenisini kazandı.

Uluslararası İstanbul Turizm Filmleri Festivali, CIFFT Federasyonu tarafından 20 ülkede düzenlenen Uluslararası Turizm Filmleri Festivali’nin Türkiye’deki organizasyonu olarak gerçekleştiriliyor. Ela Quality Resort Belek reklam filmi, Uluslararası Turizm Filmleri Festivali kapsamında 20 ülkede düzenlenecek festivallerde yarışarak, Türkiye’nin turizm potansiyelini dünyaya tanıtacak.

Çok sayıda ödülün sahibi
Ela Quality Resort Belek, geçtiğimiz dönemde de Coral Travel tarafından düzenlenen Starway World Best Hotels 2016 ödüllerinde “En Başarılı 100 Otel” listesine ve turizm dünyasında söz sahibi olan TUI Travel’in misafirlerinin oyları ile “TUI Top Quality 2015” listesine girmişti. Ela Quality Resort Belek, ayrıca HolidayCheck’in “En Çok Tavsiye Edilen Oteller”, Top Hotels’in “Hizmette Mükemmellik” ve Tripadvisor’ın “2015 Mükemmeliyet Ödülü’nün de sahibi oldu.

Film Künye: :

Yönetmen: Serdar Işık

Prodüksiyon: IFP İstanbul Film Production

Görüntü Yönetmeni: Jerome Lift

İkinci Yönetmen: Hakan Kemiksiz

Reklam Ajansı/Ajans Başkanı: Republica ADV – Murat Patavi

KategoriOtel
Bu haberi paylaş

İlgili Haberler

Tourism Today haber arşivi 2016
Otel

Altın Yunus 'Yeşil Yıldız' aldı

42 yıldır hizmet veren Altın Yunus, Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından çevreye duyarlı konaklama işletmelerine verilen Yeşil Yıldız'ı almaya hak kazandı.

Tourism Today haber arşivi 2016
Otel

Otel yatırımları Anadolu’ya mı kaydı?

Turizm sektöründeki genel sıkıntıyla birlikte konaklama sektörüne yönelik yatırımlarda gerileme sürerken, yavaşlama eğilimine rağmen Anadolu illerindeki yatırımlar devam ediyor.

Tourism Today haber arşivi 2016
Otel

Türkiye’deki otel sayısı 77 olacak

Hilton Worldwide, Elazığ ve İzmir’de açılacak yeni DoubleTree by Hilton otelleri ile Bolu'da açılacak Hampton by Hilton oteli için franchise anlaşmaları imzaladı.