Turizm sektöründe 15 yıla aşkın tecrübeye sahip olan Erhan Uslu Yurtiçi ve yurtdışı bir çok firmanın idari yönetim kadrosu başta olmak üzere ön büro, satış, pazarlama, operasyon birimlerinin başında departman müdürü, idari direktör ve işletme müdürü olarak görev aldı.
Tourism Today olarak 2022-2025 yılları arasında Marmaris'te yer alan Berry Bella Hotel’in kurucu ortaklarından da olan Erhan Uslu’ya yeni görevinde başarılar diliyoruz.
İlgili Haberler

Cem Barış Bozacı, Dream Fun World’de
Antalya’nın önemli turizm merkezi Manavgat’ta yer alan Dream Fun World’ün İşletme Müdürü, Cem Barış Bozacı oldu.

Otel Müdürü, kanserle mücadelesini kitap haline getirdi
Deneyimli turizmci Sevil Görgülü'nün kanserle mücadelesini anlattığı “Pes Etmek Yok” adlı kitabı kitapevlerinin raflarında yerini aldı.

Liberty Hotels & Resorts, 2025 sezonuna iddialı girecek
Tatil planları hız kazanırken Liberty Hotels & Resorts, Türkiye’nin en özel tatil destinasyonlarındaki otellerinin kapılarını 2025 sezonu için açmaya hazırlanıyor.

Club & Hotel Letoonia, 2025 sezonuna ödüllerle başladı
Türkiye'nin ilk tatil köylerinden Club & Hotel Letoonia, uluslararası alandaki başarısını yeni ödüllerle taçlandırdı.

Maxx Royal Bodrum’dan Türkiye’de bir ilk
Maxx Royal Bodrum’un ABD Green Building Council (USGBC) tarafından Türkiye'nin LEED Platin sertifikası alan ilk konaklama tesisi oldu.

Rixos Hotels, 10 milyon ağacın kesilmesini önleyecek
Bu yıl 25'inci yılını kutlayan Rixos Hotels, sürdürülebilir turizm anlayışıyla çevre dostu yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor.

