Gayrimenkul, enerji ve turizm alanlarında faaliyet gösteren Reysaş Grubu'nun açacağı 4 Hilton Garden Inn'den iki tanesinin yapımının tamamlandığı belirtildi. Dünya'dan Aysel Yücel'in haberine göre, grubun Erzincan ve Eskişehir'deki yatırımları tamamlandı. Önümüzdeki dönemde diğer iki oteli de hayata geçirecek olan şirketin konaklama sektöründe yeni yatırımlar yapacağı da ifade edildi.
İlgili Haberler

Otellerin amorti süreleri uzadı
Bu yıl otellerde yaşanan fiyat indirimlerine dikkat çeken Anex Tour Yönetim Kurulu Başkanı Neşet Koçkar, "Bu sene ortalama yüzde 30 düşüş yaşandı. Otel fiyatları 4 yılda ancak toparlanır" dedi.

Şehirde serinlemek için yeni adres: Raffles İstanbul
Raffles İstanbul Zorlu Center, şehir manzaralı altıncı kat terasında yer alan havuzu ile sıcak ve yoğun günlere güzel bir mola vaat ediyor.

Karadağ'da yapılacak dev projede o grubun imzası olacak
Türkiye’de turizm alanında yatırımlarını hızlandıran Ofton İnşaat, Karadağ Budva’da içinde otelin de olduğu karma bir proje yapmaya hazırlanıyor.

Letoonia Golf Resort’ten 93’üncü yıla 93 metrelik pasta
Letoonia Golf Resort, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 93’ncü yıldönümünü 93 metrelik pasta ile kutladı.

Kontrolsüz yatak artışı büyük tehlike oluşturuyor
Club Sun Heaven Genel Müdürü Volkan Dağ sektördeki kontrol edilemez yatak artışının bugün yaşanan krizlerden daha tehlikeli bir durum oluşturabileceğine dikkat çekti.

Turizmci bıçak sırtında!
Son birkaç yılda ardı ardına yapılan yeni otel yatırımlarının geri dönüşünün alınmasının planlandığı bu dönemde üst üste gelen darbeler, sektörü zorluyor.
