Turizm Haberleri
TT29 Eylül 2026 Salı
TT29 Eylül 2026 Salı
Gloria Hotels & Resorts, Runtalya’da Parıltı Derneği için koştu

Gloria Hotels & Resorts, Runtalya’da Parıltı Derneği için koştu

1 dk okuma

Gloria Hotels & Resorts, çalışanlarından ve gönüllülerden oluşan 58 kişilik koşu ekibiyle, 6 Nisan’da Antalya’da düzenlenen, bu yıl 20’ncisi gerçekleştirilen Runtalya Maratonu’nda Parıltı Derneği’nden görme engelli 14 dostumuzla birlikte koştu.

Gloria Hotels & Resorts çalışanları bu yıl da Runtalya Maratonu’nda Parıltı Görmeyen Çocuklara Destek Derneği için koştu. 58 kişilik gönüllüsüyle maratona katılan Gloria Hotels & Resort, adımadım.org üzerinden hayata geçirilen “Teknolojiye Dokunuyorum, Dünyaya Erişiyorum” sloganlı projesine bağış katkısında bulundu. Maratona katılan Parıltı ekibi 3 gün boyunca otelde ağırlandı. Parıltı Derneği üyeleri konaklama süresince ayrıca, Gloria Golf Club’ta golf sporunu yakından tanıtmak amacıyla düzenlenen golf derslerine katıldı.

Görmeyen çocukların aileleri tarafından 2003 yılında kurulan dernek, görme engelli çocukları, bebeklikten yetişkinlik çağına kadar bağımsız yaşama hazırlamak ve farkındalıklarını artırmak amacıyla çeşitli etkinlikler düzenliyor. Parıltı Derneği’nin faaliyetleri kapsamında Gloria Hotels & Resorts, derneğe destek vermeye devam edecek.

KategoriOtel
Bu haberi paylaş

İlgili Haberler