Turizm Haberleri
TT29 Eylül 2026 Salı
TT29 Eylül 2026 Salı
Tourism Today haber arşivi 2019

Hasan Ali Ceylan: “Avrupa ve Rusya’da hava iyi ama temkinli olmalıyız”

1 dk okuma

Son iki yıla göre 2019’un muhteşem göründüğünü belirten Hasan Ali Ceylan, “Avrupa ve Rusya’da Türkiye’ye yönelik iyi bir hava var. Görüştüğümüz tur operatörleri de bu havayı teyit ediyor. Ancak son iki yılı baz alırsak 2019 temkinli olmamız gereken bir yıl. Satışları iyi takip etmemiz gerekiyor diye düşünüyorum. Çünkü satışlar değişkenlik gösterebilir. Satışları devamlı takip ederek gerekli önlemleri zamanında alabilmeliyiz. Avrupa pazarı, Antalya için çok büyük bir öneme sahip. Bu pazardaki akışı sürdürülebilir hale getirmeliyiz. Turizmciler olarak yakından takip ettiğimiz Avrupa ve Almanya pazarında iyi bir sezon geçireceğimizi düşünüyorum” şeklinde konuştu.

Sherwood Hotels özelinde ise Avrupa’da yüzde 110 artış yakaladıklarını belirten Ceylan, “İç pazarda da kazandığımız pazar payını küçültmekten ziyade artırmayı hedeflediğimiz için stratejik hareket ettik ve geçen senenin çok üzerinde bir rezervasyon aldık” diye konuştu.

KategoriOtel
EtiketlerRusyaSherwood
Bu haberi paylaş

İlgili Haberler

Tourism Today haber arşivi 2019
Otel

Sisus Hotel, sezona hazır…

Çeşme-Dalyan’da faaliyet gösteren Sisus Hotel, 2019 yaz sezonuna her yıl olduğu gibi bu yılda da iddialı bir şekilde girmeye hazırlanıyor.