Turizm Haberleri
TT1 Ekim 2026 Perşembe
TT1 Ekim 2026 Perşembe
Hatice Güney, Memento Türkiye’de Genel Müdür Vekili olarak görevine başladı

Hatice Güney, Memento Türkiye’de Genel Müdür Vekili olarak görevine başladı

1 dk okuma

Turizm sektörünün deneyimli isimlerinden Hatice Güney, Romanya pazarının lider tur operatörü Christian Tour’un Türkiye’deki yerel hizmetlerini sağlayan Memento Türkiye bünyesinde Deputy General Manager (Genel Müdür Vekili) olarak yeni görevine başladı.

Turizm sektöründe uzun yıllara dayanan deneyime sahip olan Güney; otel kontratları, incoming operasyonları, satış ve ticari süreçler alanındaki tecrübesiyle sektörün yakından tanıdığı isimler arasında yer alıyor.

Güney, yeni görevinde Memento Türkiye’nin ticari yapılanması, otel iş birlikleri, kontrat süreçleri ve büyüme stratejilerinde aktif rol üstlenecek.

Bu atamayla birlikte Memento Türkiye, güçlü sektör deneyimini yönetim kadrosuna taşıyarak Türkiye’deki yapılanmasını ve iş ortaklıklarını daha da geliştirmeyi hedefliyor.

KategoriOtel
Bu haberi paylaş

İlgili Haberler