Dünyaca ünlü otel zinciri Sofitel’in Türkiye’deki ilk ve tek oteli Sofitel Istanbul Taksim’in F&B müdürlüğüne sektörün başarılı ismi Kamuran Aydın atandı. Birçok önemli restoran ve otelin yeme içmeden sorumlu yöneticisi olarak görev yapan Aydın, kariyer yolculuğuna Sofitel Istanbul Taksim’in F&B müdürü olarak devam edecek.
Sofitel Istanbul Taksim’in F&B Müdürü sektörün deneyimli isimlerinden Kamuran Aydın oldu. Kariyeri boyunca Albania Prestige Resort Hotel, Kıbrıs Elexus Resort, Bodrum Kempinski Hotel, Hilton ve Sheraton gibi yurtdışında ve yurtiçinde bir çok otelin yanı sıra yanı sıra bir çok önemli restoranın yeme içmeden sorumlu yöneticisi olarak görev yapan Kamuran Aydın, son olarak Sofitel Istanbul Taksim’in F&B’den sorumlu müdürü olarak atandı.
İlgili Haberler

Burak Yurdakan, Hilton İstanbul Bakırköy’ün Genel Müdürü oldu
Hilton Hotels & Resorts’in İstanbul-Bakırköy’deki temsilcisi Hilton İstanbul Bakırköy’ün Genel Müdürü, Burak Yurdakan oldu.

Cullinan Belek, Monolink ile eğlenceyi doruğa çıkaracak
Antalya’daki Cullinan Belek, 14 Ağustos’ta Monolink performansı ile misafirlerine unutulmaz bir müzik ziyafeti sunacak. Cullinan Belek, bu özel etkinlikle eğlenceyi doruğa çıkaracak.

Haziran ayında oda fiyatları %73 arttı
Türkiye İstatistik Kurumu’nun (TÜİK) açıkladığı Haziran ayına ilişkin tüketici ve üretici fiyat endekslerine göre en çok üçüncü fiyat artışı %90.67 ile lokanta ve otellerde görüldü.

Serkan Aslan, Altın Yunus Çeşme’nin genel müdürü oldu
Altın Yunus Çeşme’nin yeni Genel Müdürü uluslararası deneyime de sahip olan Serkan Aslan oldu.

Dedeman, 1 ay içinde 3 şehirde otel açtı
Dedeman Hotels & Resorts International, “Herkesin Dedeman”ı olma vizyonu ile aralıksız sunduğu hizmet kalitesini, 1 ay içerisinde 3 şehre birden taşıdı.

Yusuf Narlı: “Hedefimiz turizmi 12 aya yaymak’’
Denizi ve güneşi ile öne çıkan Mersin’e, termal değeri de ekleyen ve Avrupa’nın en iyi lüks termal oteli seçilen BN Hotel Thermal & Wellness İcra Kurulu Başkanı Yusuf Narlı, “Geçen yılın ilk 6 ayına…

