Turizm Haberleri
TT29 Eylül 2026 Salı
TT29 Eylül 2026 Salı
Tourism Today haber arşivi 2016

Kurbağalıdere otel projesi iptal edildi

1 dk okuma

Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu, Kurbağalıdere'ye otel projesinin Kadıköy Belediyesi tarafından yapılan itiraz sonucunda Çevre ve Şehirlik Bakanlığı'nca geri çekildiğini bildirdi.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın, Kadıköy eski Salı Pazarı olarak bilinen, Kurbağalıdere ile Fenerbahçe Stadyumu arasında bulunan 3 bin metrekarelik alana 12 katlı otel yapılmasına olanak sağlayan imar planı değişikliğini yaptıkları itirazı yerinde görüp geri çektiğini söyleyen Nuhoğlu, "Kadıköy Belediyesi olarak Zühtüpaşa Mahallesi'ndeki Kurbağalıdere ile Fenerbahçe Stadyumu arasında kalan 3 bin metrekarelik alan için istenilen plan değişikliğine itiraz etmiştik. İtirazı değerlendiren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, itirazın yerinde olduğunu dikkate alarak Kurbağalıdere'ye otel inşaatı projesini iptal etti" dedi.

KategoriOtel
Bu haberi paylaş

İlgili Haberler

Tourism Today haber arşivi 2016
Otel

Feyza Yücefer, DoubleTree by Hilton Piyalepaşa'da

Türkiye'nin önde gelen firmalarından Ofton İnşaat bünyesinde geçtiğimiz yıl hizmete giren 5 yıldızlı DoubleTree by Hilton İstanbul Piyalepaşa Genel Müdürlüğü'ne Feyza Yücefer getirildi.

Tourism Today haber arşivi 2016
Otel

Grand Ankara’da Rixos dönemi bitti

Rixos Ankara'nın simge otellerinden olan Grand Ankara ile sözleşmesi on yıl olmasına rağmen, sözleşme, süresinin yedinci yılında sonlandırıldı.