Fuarda tanıtım çalışmaları yapan Lonicera Hotels yönetici Beysin Özkan, Rusların Alanya'ya olan ilgisinin bu yıl en üst seviyede olduğunu söyleyerek; “Lonicera Hotels olarak her yıl birçok fuara katılıyor ve hem otellerimizi hem de Alanyamızı temsil ediyoruz. Özellikle Almanya ve Rusya fuarları gibi dünyanın önde gelen fuarlarına özen gösteriyoruz. Moskova MITT Fuarı'nda da son derece verimli çalışmalar yapmaya çalıştık. Daha önce Alanya'ya gelmiş, otellerimizde tatil yapmış birçok kişiyle görüşme şansımız oldu. Hepsi yeniden gelmek istediklerini söylediler. Bu turizmciler olarak bizler için son derece mutluluk verici" dedi.
MITT Fuarı'nı ziyaret eden Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, baba ocağı Türkler'de bulunan Lonicera Hotels'in standını ziyaret etmeyi ihmal etmedi. Lonicera Hotels yöneticisi Beysin Özkan'a başarı dileklerini ileten Bakan Çavuşoğlu, Beysin Özkan'a iki elinin baş parmaklarını kaldırarak takdir ettiğini ifade etti. Bakan Çavuşoğlu'nun Alanya ve Türkiye turizmi için yaptığı bu ziyaretin, Türk turizmcisine tarifi imkansız bir güç verdiğini söyleyen Beysin Özkan, "Bakanımıza ne kadar teşekkür etsek azdır. Kültür ve Turizm Bakanımız Numan Kurtulmuş ile birlikte MITT Fuarı'nda bizleri yalnız bırakmayarak destek veren Dışişleri Bakanımız ve hemşehrimiz Mevlüt Çavuşoğlu'na sonsuz teşekkür ediyorum" diye konuştu.
İlgili Haberler

Corendon Hotels, 80 milyon euro’ya Benelux’ün en büyük otelini açacak
Corendon Hotels, bu yıl Amsterdam’da açacağı otel ile zincirindeki halka sayısını 9'a yükseltecek.

Şahin Senai: “Almanya ve Rusya’da gelişmeler olumlu. İyi yoldayız”
Gloria Hotels & Resort Satış ve Pazarlama Koordinatörü Şahin Senai, Almanya ve Rusya pazarlarındaki gelişmelerin Türkiye açısından son derece olumlu olduğunu söyledi.

Ahmet İllez, “İstediğimiz gelirleri 2019’da yakalayacağız”
Miracle Resort Hotel Genel Müdürü Ahmet İllez, Almanya ve Hollanda pazarlarında ciddi turist artışları yakaladıklarını belirterek, “2018’de istediğimiz turist sayılarını, 2019 yılında ise…

Yerli turiste zam
Geçtiğimiz yıllarda Rusya krizi ve yabancı turist gelmediği için yerli turiste kampanyalar düzenleyen turizmciler, bu yıl kampanya düzenlemediği gibi bir de zam yaptı.

UNICORN, MITT 2018'e damgasını vurgu
Moskova'da gerçekleştirilen MITT 2018 Fuarı'nda, görkemli standıyla büyük beğeni kazanan Unicorn, Prince Group'un Antalya ve Rusya ofislerinde çalışan personeli eşliğinde tanıtımını gerçekleştirdi.

Starlight Resort, kan merkezlerini ağırladı
Starlight Resort Hotel Convention Center, 11. Ulusal Kan Merkezleri ve Transfüzyon Tıbbı Kongresi’ne ev sahipliği yaptı.
