Mehmet Aydın, 14 Mart 2016 tarihi itibari ile Kıbrıs'ın en prestijli otellerinden olan Kaya Artemis Resort Hotel’in Genel Müdürü olarak yeni adresinde görevine başladı.
Balıkesir Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksek Okulu’ndan (BTİOYO) mezun olan Mehmet Aydın, Majesty Hotels ve Rixos Hotel Beldibi'nde Genel Müdür Yardımcılığı, sonrasında Amara Beach Resort Hotel Side, Ela Quality Resort Hotel Belek ve Turquoise Hotel Side'de Genel Müdürlük görevlerinde bulunmuştu.
İlgili Haberler

Türkiye 5 yıldızlı otel sayısında lider konumda
Türkiye, sahip olduğu 5 yıldızlı otel sayısıyla Akdeniz'deki liderliğini sürdürüyor.

Conrad Istanbul Bosphorus’a Yeni Genel Müdür Atandı
12 farklı ülkede 40 yıllın üzerinde deneyimi olan Andreas Jersabeck, Conrad Istanbul Bosphorus’un genel müdürü oldu.

CVK Park Bosphorus ACE of MICE'da
Türkiye’nin en büyük MICE etkinliği olan ACE of M.I.C.E. Exhibition 2016’da standı ile yerini alacak olan CVK Park Bosphorus Hotel, fuarın yıldızı olacak.

Ramazan Mutlu: “2016 yılından korkmuyoruz”
Amelia Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Mutlu, turizmcileri kara kara düşündüren 2016 yılının kendisini korkutmadığını söyledi.

O otel grubuna 12.8 milyar dolar teklifte bulunan şirket hangisi?
12.2 Milyar dolara Marriott ile el sıkışan Anbang, şimdilerde ise Starwood'un peşinde...

Rixos, dünya turizmcileriyle buluştu
Uluslararası pazarda en hızlı büyüyen lüks otel zincirlerinden biri olan Rixos Otelleri, ITB Berlin Uluslararası Turizm Fuarı’na 3 ayrı stant ile katıldı ve büyük ilgi gördü.

