Turizm Haberleri
TT29 Eylül 2026 Salı
TT29 Eylül 2026 Salı
Tourism Today haber arşivi 2018

Otelde köpek eti servis ediliyor iddiaları asılsız çıktı

1 dk okuma

Son günlerde sosyal medyada Alanya’nın Mahmutlar Mahallesi’ndeki bir otelin restoranında köpek eti servis edildiğine ilişkin iddialar gündeme geldi. Bir turistin cep telefonuyla çektiği söylenen görüntü sosyal medyada yayılırken, 2 otel çalışanının yere yatırdıkları bir hayvanın derisini yüzdüğü anlar görüntüde yer aldı. Görüntüde kesilen hayvanın köpek olduğu öne sürülürken, olayla ilgili Tarım ve Orman İlçe Müdürlüğü’ne şikayette bulunulduğu ve numune alındığı belirtildi.

“Bilgiler tamamen yanlış”
Tarım ve Orman İlçe Müdürü Mehmet Rüzgar, konuyla ilgili yaptığı yazılı basın açıklamasında, iddiaların gerçeği yansıtmadığını söyledi. Rüzgar açıklamasında, “İddiaları sosyal medyadan üzülerek okudum. Bilgiler tamamen yanlış. Otelin etleri denetlendi. Kesinlikle bir sorun yok. Zaten videodaki yer de otel bahçesi değil, bir inşaat alanı. Orada kesilen de köpek değil, bir adak kurbanlık hayvan" ifadelerine yer verdi.

Bu haberi paylaş

İlgili Haberler

Tourism Today haber arşivi 2018
Otel

Dünya otelcilik devi Gaziantep’te

DoubleTree by Hilton Gaziantep, kapılarını açarak, misafirlerine şehrin zengin tarihine, çağdaş Türk mutfağına ve 480m²'den fazla toplantı ve etkinlik alanına kolay erişim imkanı sunuyor.

Tourism Today haber arşivi 2018
Otel

Avrupa’da, Türkiye satışları iyi başladı

Aska Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Aslan, 2019 kontratlarını yaptıklarını ve bazı acentelerin satışlara da başladığını belirterek, “2019 ile ilgili iyi veriler almaya başladık” dedi.