Antalya İl Müftüsü Osman Artan, yaklaşan Ramazan ayı dolayısıyla makamında basın toplantısı düzenledi. Artan, 26 Mayıs Cuma günü kılınacak ilk Teravih Namazı’nın ardından 27 Mayıs Cumartesi günü ilk orucun tutulacağını söyledi.
Diyanet İşleri Başkanlığının bu yılki temasının, ‘Üzerinde her canın hakkı var, bu Ramazan her zaman’ olarak belirlendi. Bu ay içinde en önemli husus camilerde gerekli tedbirler alındı. Tüm camilerimiz imamsız bırakmamak için bir görevli verme konusunda gerekli çalışmalar yapıldı. Bazı otellerimizde de mescitler yapıldı, camiler yapıldı, iş merkezleri var buralarda da din görevlisi konusunda talepler var. Bunları karşılamak içinde gerekli çalışmaları yapıyoruz. Din görevlisi talebinde bulunan her mekana yardım yapma konusunda gerekli çalışmaları yapıyoruz” diye konuştu.
Artan, mevsimlik işçiler açısından yoğunluk yaşanan Antalya’da onların ibadetlerini de kolaylıkla yapabilmelerini sağlamak amacıyla çalışmalar yaptıklarını kaydetti.
İlgili Haberler


Hilton, ikinci kez "Türkiye'nin En İyi İşvereni" seçildi
Hilton, Great Places to Work tarafından üst üste ikinci kez "Türkiye'nin En İyi İşvereni" seçildi.

Paloma Hotels, gece müdürü arıyor
Türk turizminin önemli zincirlerinden Paloma Hotels, Antalya Kemer bölgesinde bulunan Renaissance Beach Resort SPA otelinde istihdam edilmek Gece Müdürü arıyor.

Yıkılan Reina’nın yerine otel mi yapılacak?
Yılbaşında gerçekleşen kanlı terör saldırısının ardından kapılarını bir daha açmamak üzere kapatan Reina, belediye ekipleri tarafından, ‘mevzuata aykırılık’ gerekçesiyle tamamen yıkıldı.

Cornelia Otelleri, üçüncü otel yatırımına hazırlanıyor
Cornelia Otelleri, üçüncü otelini Kıbrıs’a açmayı planlıyor.

Bodrum'a 21 yeni otel geliyor
14 şirket değişik bölgelerde arasında ultra lüks konseptinden rezidansa kadar farklı kategorilerde tesisler yapıyor.
