Bodrum Torba Koyu’nun panoramik manzarasına hakim, 350 metre uzunluğunda benzersiz bir sahil şeridinde, yaklaşık 100 dönümlük arazi üzerinde konumlanan THE BODRUM by Paramount Hotels & Resorts, mavi ile yeşilin örtüştüğü doğal bir atmosferde misafirlerine eşsiz, görkemli ve Kaliforniya esintili bir deneyim yaşatmaya hazırlanıyor.
Yaşamın, doğanın eşsiz güzelliğiyle iç içe geçtiği çam ormanlarıyla çevrili lüks resort, Milas-Bodrum Havaalanına 25 km, Bodrum’un hareketli şehir merkezine ise 10 dakika mesafede yer alıyor. Resort, yatlara özel erişim imkânı da sunuyor.
The Bodrum by Paramount Hotels & Resorts ’de sergilenecek sanat eserleri, süit ve villaların televizyonlarında yer alan Paramount Pictures özel film kanalı, 70 metrekarelik dev LED ekranda Paramount Pictures filmlerinin düzenli olarak gösterileceği açık hava sineması misafirlere eşsiz bir Hollywood deneyimi yaşatıyor. Resort’ta Paramount markalı ürünlerin satışa sunulacağı “The Vault” mağazası da yer alıyor.
Paramount Hotels & Resorts CEO’su Thomas van Vliet; Türkiye’deki ilk otellerini Bodrum’da açmaktan duyduğu heyecanı şu sözlerle dile getiriyor: “Çoğu insan izlediği ikonik filmlerden Paramount Pictures’ın 22 yıldızla çevrilmiş dağını hatırlayacaktır. Paramount markasının 104 yıllık yaratıcı gücünü ve ilham veren eğlence anlayışını, yaratıcı projelerimizle misafirlerimize sunmayı hedefliyoruz. The Bodrum by Paramount Hotels & Resorts, Paramount Hotels & Resorts markasının dünyadaki ‘Prömiyeri’ olacak. Şirketimizin tarihinde bu dönüm noktasına imza atmış olmamızdan dolayı büyük heyecan duyuyorum.”
Thomas van Vliet sözlerini şöyle sürdürüyor: “Bu fırsat karşımıza çıktığında, Bodrum’un eşsiz potansiyelini anında hissettik. Destinasyonu hem konaklama, hem de mutfak açısından geliştirmeyi planladık. Türkiye'nin dünyaca ünlü misafirperverliğini, yaratıcı ve enerjik konseptlerimiz ve duyulara hitap eden deneyimlerimizle tamamlayarak lüks otelcilikte farkı yaratan, unutulmaz ve dolayısıyla kaçırılmaması gereken yeni bir standart oluşturuyoruz. Misafirlerimizin evlerine döndüklerinde enerjik, rahat, heyecanlı ve özel hissetmeleri en büyük arzumuz.”
Van Vliet, açıklamasını şu sözlerle tamamlıyor: “Bodrum, Avrupa’nın en önemli tatil destinasyonlarından biri haline geldi. Hollywood ihtişamının tüm unsurlarını ve Kaliforniya’nın etkileyici yaşam tarzını yansıtacak lüks resort’umuzun varlığı, Bodrum’un konumunu daha da kuvvelendirecek. İç pazara ek olarak, bu eşsiz beldeye hayran olacaklarına inandığımız Türki Cumhuriyetler, Körfez ülkeleri, Hindistan ve Avrupa ülkelerinden de misafir ağırlamayı hedefliyoruz.”
Target Investment Turizm İşletmeleri A.Ş sözcüsü Yury Kuzmin, Paramount markasıyla işbirliği yapmaktan duyduğu heyecanı şu sözlerle ifade ediyor: “Paramount markasıyla anılmak bizi çok heyecanlandırıyor. Markanın yıllara dayanan köklü isminin yanı sıra turizm sektörüne getireceği yeni lüks yaşam tarzı da bu heyecanımızda büyük rol oynuyor. Otelimizin, Paramount Hotels & Resorts markasının dünyadaki resmi prömiyeri niteliğinde olması bizi ayrıca gururlandırıyor. Markanın Bodrum Torba Koyu’nda hizmet vermeye başlamasının artan sayıda lüks gezgini bu destinasyona çekececeğine; bölge ve ülke turizm sektörünün gelişimine önemli katkı sağlayacağına yürekten inanıyorum.”
Paramount Hotels & Resorts hakkında
Dubai'de 2012 yılında kurulan PHR FZ-LLC, Paramount markalı oteller, tatil köyleri ve konut zincirlerini kurmak üzere Paramount Pictures Corporation'ın lisans bölümü olan Paramount Licensing Inc. ile münhasır, uzun vadeli bir anlaşmaya imza attı. Merkezi Dubai'de bulunan PHR FZ LLC, yaratıcılığın gücünü her alanda kullanarak lüks yaşam tarzı sunan bir turizm şirketidir. Yaratıcılığı seçkin ve lüks deneyimleri tercih eden misafirlerin beklentisini karşılayacak biçimde tasarım, hizmet, eğlence, teknoloji, konaklama gibi her alanda hayata geçiriyor. Yatırımcı olmamakla birlikte Paramount bu heyecan verici yeni ağırlama konseptinin oluşturulmasını denetleyerek resortun yönetiminden sorumlu olacak.
İlgili Haberler

Termal otel açıp Kuşadası’nda 12 ay turizm yapacak
Türkiye ve Ege'nin gözbebeği Kuşadası, jeotermal turizmle 12 ay boyunca turizm hizmeti vermeye hazırlanıyor.

25 milyon dolar harcadı Radisson Blu’yu Diyarbakır’a getirdi
Diyarbakır’da yaklaşık 3 buçuk yıl önce yapımına başlanan 5 yıldızlı otel, faaliyete girdi. 25 milyon dolara mal olan yatırım sayesinde 99 kişi iş sahibi oldu.

Rezidor, İstanbul’da büyümeye devam ediyor
“Park Inn by Radisson” markasıyla İstanbul Kavacık’ta açılacak yeni otel için anlaşma imzalayan Rezidor, Istanbul’daki büyümesini sürdürüyor.

İsmet Ergüleç: “Ukrayna’daki pax sayımızı fiyatlar belirleyecek”
Sirius Deluxe Genel Müdürü İsmet Ergüleç, Türkiye’nin Ukrayna’dan elde edeceği pax sayısını fiyatların belirleyeceğini söyledi.

Rezervasyon gelmiyor. Misafirler alternatif arıyor
Booking.com kapatılmasının etkisinin otelcilere direkt yansıdığını söyleyen Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD) Yönetim Kurulu Üyesi Şükrü Cimrin, şuanda ve sezonda açılacak olan tesislerin…

Acenteciler halay çekerken otelciler kara kara düşünüyor
Murat Toktaş, “Biz aynı gemide değil miyiz?” başlığını taşıyan köşe yazısı ile Booking.com’un kapatılmasını eleştirdi.
