Sarpedor Boutique Otel & SPA, geçtiğimiz günlerde dünyanın en büyük seyahat değerlendirme sitesi TripAdvisor tarafından açıklanan, Travelers’ Choice 2017 ödülleri kapsamında aldığı üç ödül ile Avrupa ve Türkiye’deki ünlü marka otelleri geride bırakmayı başardı.
Sarpedor Boutique Otel & SPA, “Türkiye’nin En İyi 25 Oteli” sıralamasında birinci sırada yer alırken, “Avrupa’nın En İyi 25 Oteli” sıralamasında ise 15. olmayı başardı. Otel ayrıca “Türkiye’nin En İyi 25 Lüks Oteli” sıralamasında da 21. oldu.
Bodrum’un Torba koyunda yer alan Sarpedor Boutique Otel & SPA’nın aldığı ödülleri değerlendiren Ayşegül Dursunoğlu, “TripAdvisor’ün açıkladığı Travelers’ Choice 2017 ödülleri kapsamında aldığımız 3 ödül, ne kadar doğru bir iş yaptığımızı gözler önüne serdi. Türkiye ve Avrupa’nın en iyi otelleri içinde yer almak bizi gururlandırdı” dedi.
Sarpedor Boutique Otel & SPA’nın Torba Koyu’nda el değmemiş doğal bir peyzaj içinde konumlandığını belirten Dursunoğlu, “Bali ve modern tarz dekorasyonu ve tamamı deniz manzaralı, geniş balkonlu oda ve süitleriyle konfrolu bir konaklama deneyimi sunan otelimiz, eşsiz yeme-içme deneyimi, özel plajı ve göz alıcı günbatımı manzarasıyla romantik bir kaçış noktası sunuyor” şeklinde konuştu.
Yakaladıkları başarının tesadüf olmadığını belirten Dursunoğlu, açıklamalarına şöyle devam etti: “2 yıl önce otelimizi açarken sadece sunduğumuz konfor ve Bodrum’da olmamızın bize yeterli gelmeyeceğini biliyorduk. Bu nedenle otelimizin her noktasında farklı olanı sunmaya karar vermiştik. Mimarimize ve konumumuza ‘Huzur’ da ekledik. Bu da bizi tercih eden misafirlerimizin büyük beğenisini topladı. İnsanlara dokunan hizmet anlayışımızla kısa sürede büyük beğeni topladık. TripAdvisor’ün açıkladığı Travelers’ Choice 2017 ödülleri kapsamında aldığımız üç ödül de bunun en önemli göstergesi oldu.”
İlgili Haberler

Crystal Tat Beach, Türkiye ve Antalya’nın gururu oldu
Aylık tekil kullanıcı sayısı 400 milyon civarında olan seyahat sitesi TripAdvisor, her yıl olduğu gibi bu yıl da kullanıcılarının belirlediği Travellers’ Choice ödüllerini sahipleriyle buluşturdu.

Rusların Türkiye rezervasyonları umut veriyor
Antalya’nın Belek bölgesinde bulunun Spice Hotel’in Yönetim Kurulu üyesi ve Moldova Antalya Fahri Konsolosu Diyar İçkale Gültekin, Rusya Federasyonu Antalya Başkonsolosu Oleg Rogoza’ya nezaket…

İsviçreli turistlere göre Türkiye’deki oteller rakipsiz
İsviçrelilere göre Alanya başta olmak üzere Türkiye’deki turistik tesisler hizmet kalitesi, gastronomi, hijyen, mimari ve fiyat açısından rakipsiz.

Kervansaray Otel’in satışına son dakika iptali
Kredi borcu yüzünden Bursa 7’nci İcra Müdürlüğü’nce satışa çıkarılan Kervansaray Yatırım Holding’e bağlı Kervansaray Termal’in satışı son dakikada durduruldu.

Süleyman Gürpınar: “Rezervasyonlarımız iki kat arttı”
Manavgat Çolaklı'da yer alan Vonresort Hotels Genel Müdürü Süleyman Gürpınar, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Oteller yüzde 100 doldu
İzmir'de turizm sektörü yarıyıl tatili nedeniyle rahat bir nefes alırken, 15 günlük tatil boyunca Ege Bölgesi'nde bulunan termal otellerdeki doluluk oranı hafta sonunda yüzde 100’e ulaştı.

