Turizm Haberleri
TT29 Eylül 2026 Salı
TT29 Eylül 2026 Salı
Tourism Today haber arşivi 2018

The Bodrum by Paramount Hotels’te ihtişamlı Hint düğünü

2 dk okuma

The Bodrum by Paramount Hotels & Resorts, 9 Mayıs’ta, Ege’de şimdiye kadar kutlanan en büyük ve en ihtişamlı Hint düğününe ev sahipliği yaptı. 400'den fazla seçkin davetlinin katıldığı bu muhteşem organizasyon, aynı zamanda The Bodrum by PHR’ın gerçekleştirdiği en büyük düğün oldu. The Bodrum by PHR’ın 2018 sezonunu açan düğün, ihtişamı ve davetlileri ile bir yandan insanı alıp götüren aşk yüklü Hint masallarını bir yandan da Bollywood filmlerinin görkemini aratmadı.

Oteli düğün için kapattılar
Otelin tüm villa ve suitleri, damat Piyush Bansal ve gelin Divya Aggarwal’a mutluluklar dilemek için Hindistan, İngiltere, Dubai ve Güney Afrika'dan gelen misafirler tarafından üç gün için rezerve edildi. Konuklar otelin ana restoranı The Stage'de harika bir öğle yemeği ile karşılandı. Akşam ise Water Deck'te enfes kokteyller eşliğinde eğlenceye katıldılar. Kutlamalar geleneksel Sangeet partisi ile ertesi gece devam etti. 12 Mayıs'ta damadın geçit töreni ile başlayan ihtişamlı düğün töreni, The Bodrum'un Pool Deck’inde zirveye ulaştı.

Hint davullarına Mehter eşlik etti
The Bodrum by PHR, bir çok alanda da ilklere imza attı. Düğün töreninin geleneksel ritüellerini Hintli Pandit (Hint Rahibi) yönetti. Bugüne kadar hiç pasaport almamış 80 yaşındaki Hintli bir kadın, bu düğün için ilk kez ülkesi dışına çıktı. Başta gelin ve damat olmak üzere konuklar, havalimanından bavullarıyla birlikte otele geldiklerinde lobinin önünde Roman havası, güller ve danslarla karşılandılar. Konuklar, mehter ekibi davullarıyla birlikte yürürken, Hint davullarına vurarak mehter marşına eşlik ettiler. Düğün sırasında yağmur yağmaması için Endonezya'dan bir duacı getirtip dua bile ettirdiler.

KategoriOtel
Bu haberi paylaş

İlgili Haberler