Yalova bölgesinde zenginlerin konaklayabileceği tarzda tesislerin olmadığını fark ederek yatırım kararı alan Karaderili Şirketler Grubu Ceo’su Tevfik Talas, gelen taleplerden doğru bir yatırım yaptıklarının ortaya çıktığını söyledi. Özel olarak dizayn edilen, 1000 metrekare başkanlık suiti ve 250 ile 500 metrekarelik büyüklüklere sahip 21 adet kral dairesinin bulunduğunu, önce 19 olarak planlanan sayının da gelen talepler sebebiyle 21’e çıkarıldığını belirten Talas, aynı anda 21 devlet başkanı ya da Körfez bölgesinden prens ve şeyhlerin kalabildiği tesiste, gecelik ücretlerin ise 15 bin dolardan başladığını söyledi. Talas sahip oldukları başkan süitinin gecelik konaklama fiyatının ise 25 bin dolar olduğunun altını çizdi.
Kral dairelerine büyük ilgi
Talas, özellikle haftasonlarında kral dairelerinde konaklamanın çok yoğun geçtiğini belirterek, “Ortadoğu ülkelerinden yoğun talepler geliyor. Gelen misafirler kral dairelerini istediği için de sayıyı artırmak zorunda kaldık” şeklinde konuştu. Toplam 2200 yatak kapasiteli otelin termal bölümlerine de misafir alınmaya başladığını söyleyen Talas, şunları söyledi: “Otelin yapım kararı da Yalova bölgesine gelen körfezin büyük ailelerinin kalabileceği bir yer olmamasından ortaya çıktı. Başlangıçta 19 kral dairesi ile planlanmıştı proje ancak gelen talepler doğrultusunda 21 kral dairesine çıktı. Yaptığımız bu projeyle Türkiye’de bir ilki gerçekleştirdik. Türkiye’de 21 kral daireli ve 1000 m2’lik 1 başkanlık suitli termal oteli ilk kez yaptık. Kral dairelerinin 17 adedi tek kat ve ortalama 250 metrekare, 4 adedi de dubleks 500 metrekare olarak planlandı. Dairelerde, ebeveyn yatak odası, ebeveyn banyo, ikinci yatak odası ve banyosu bulunuyor. Salon büyüklüğü ise 130 metrekare olarak belirlendi. Salonlarda, şömine, bar, piyano, tamamı özel tasarım yemek ve oturma grupları bulunuyor.”
İlgili Haberler

Oteller kışla olmaktan çıkalı çok oldu
Deneyimli turizmci Adil Gürkan, genç turizmcilere ders niteliğinde bilgiler vermeye devam ediyor.

Turistlere otel odasında gece yarısı şoku
İstanbul Beyoğlu'nda Brezilyalı turist çift gece yarısı hırsızlık şoku yaşadı.

Otel sahibi, borcu yüzünden intihar etti
Adana’da otel ve inşaat şirketi sahibi iş adamı, evinde intihar etti.

5 yıldızlı otelde kemerle intihar etti
Antalya’nın Alanya ilçesinde otel odasında kemerle kendisini asarak intihara teşebbüs ettiği iddia edilen İngiliz erkek turist, 7 gün sonra hayatını kaybetti.

ABD’de Türk gazetecilerin kaldığı otelde yangın paniği
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ABD programını takip etmek üzere New York'ta bulunan bir grup Türk gazetecinin kaldığı otelde yangın alarmı paniğe neden oldu.

Antalya’daki 5 yıldızlı otelde milyonluk soygun
Antalya'da beş yıldızlı bir otelin saunasındaki soyunma kabinlerinden 3 müşteriye ait para ve saatleri çalan 3 şüpheli yakalandı. Saatlerden sadece birinin değerinin 1 milyon lira olduğu kaydedildi.
