POYD Ekim ayı yemeğinde açıklamalarda bulunan ve “2018 yılı çok iyi ve keyifli bir yıl oldu” diye konuşan Ülkay Atmaca, “Rezervasyon ve rakamlara bakacak olursak 2019 iyi geçecek gibi görünüyor. Biz otel olarak 2019 yılı için ciddi anlamda rezervasyon alıyoruz. 2019’un 2018’den daha iyi geçeceğini söyleyebilirim” diye konuştu
İlgili Haberler

Derya Billur: “Rusya geri döndü, Avrupa artıda”
Rixos Sungate Genel Müdürü Derya Billur, Kemer için pazarları değerlendirdi. Billur, iç pazar için: “İç pazar 2019 yılında zorlanacak” dedi.

“Avrupa’nın İş Oteli” ödülü Türkiye’den bir otelin oldu
Wyndham Grand İstanbul Kalamış Marina Hotel, Türkiye ve turizm sektörü için büyük önem arz eden Seven Stars Luxury Hospitality and Lifestyle Awards Türkiye’ye getirerek büyük gurur yaşattı.

Ünlü otel zinciri, Türkiye’deki ilk tematik otelinin kapılarını açıyor
Hyatt otel zincirinin, Türkiye’deki ilk tematik yatırımı olan “Nish Palas İstanbul by Hyatt”, lüks konaklama ve butik otel anlayışında yepyeni bir dönemin kapılarını açıyor.

2019’da iç pazardaki olası daralmayı dış pazar kapatacak
Bu yıl bayram tatilinde Ege Bölgesi’ndeki oteller yüzde 100 doluluk oranı ile büyük bir başarı yakaladı.

20 milyon dolarlık yatırımla şehrin ilk 5 yıldızlı otelini açtı
Dedeman Grubu, Tokat’ın ilk beş yıldızlı otelini toplam 20 milyon dolarlık yatırım ile hizmete açtı. Tokat Dedeman, grubun 17’inci oteli olarak faaliyete geçti.

Alp Alpmen, Mövenpick Hotel Istanbul’da
World Travel Awards tarafından 2017 yılında “Avrupa'nın En İyi İş Oteli” seçilen Mövenpick Hotel Istanbul’un Satış ve Pazarlama Direktörlüğü görevine Alp Alpmen getirildi.
