Abu Dabi merkezli otel zinciri markası Rotana, İstanbul Maltepe'de iki otel birden açıyor. İki ayrı binada hayata geçecek otellerden Burgu Arjaan by Rotana'da 162, Tango Arjaan by Rotana'da ise 156 tane oda bulunuyor. Yeni otellerle birlikte Rotana'nın toplam oda sayısı da 13 bin 360'a yükseliyor.
1 Haziran'da kapılarını açacak otellerde, tek ve iki yatak odalı stüdyo daireler de yer alacak. İki otel; lobi, toplantı salonları, spor merkezleri, açık ve kapalı yüzme havuzları gibi alanları ortak kullanacak.
Rotana'nın Türkiye'deki partneri ise Dap Yapı. İki şirketin, Dalga Residences by Rotana ve Vazo Residences by Rotana adlı iki projeye daha imza attığı belirtiliyor. Yeni projelerin de toplamda 272 odalı olacağı kaydedildi.
Rotana'nın Ortadoğu ve Kuzey Afrika'da 13 ülkede oteli bulunuyor.
İlgili Haberler

Crowne Plaza'dan Florya'ya otel
İstanbul Akvaryum Turizm Ticaret Ltd. Şti. tarafından yürütülen Crowne Plaza Otel, 305 odalı olacak.

5 otele yarım milyar dolar
Elite World Otelleri’nin yeni yatırımlarının toplamı arazi bedeli dahil 490 milyon doları bulacak.

Otel inşaatları TBMM gündeminde
Muğla’nın Milas ilçesi sınırları içerisinde bulunan ancak Bodrum Pina Yarımadası olarak anılan bölgede devam eden inşaatlar TBMM gündemine taşındı.

Geleceğin toplantı konsepti belirlendi
W Marriott Ankara, geleceği öngörerek çalışmaya devam ediyor.


Kemer Country Hotel İstanbul açıldı
Kemer Country Hotel İstanbul, şehre yakın kalıp şehrin temposundan uzaklaşmak isteyenler için kapılarını açtı.
