
Venezia Palace Deluxe Hotel, Küresel Sürdürülebilir Turizm Konseyi (GSTC), tarafından verilen “GSTC Sürdürülebilir Turizm Sertifikası”nı almaya hak kazandı.
Venezia Palace Deluxe Hotel, aynı zamanda 3. Aşamada belgeyi alan Kundu’daki ilk tesisler arasında.
İlgili Haberler

Koray Arık, Aydınbey Group Hotels’den ayrıldı
Koray Arık, 2019 tarihinden bu yana bünyesinde genel müdür ve genel koordinatör olarak görev yaptığı Aydınbey Group Hotels’den ayrıldı.

Argos in Cappadocia, dünyanın ve Avrupa'nın en iyi otelleri arasında
Argos in Cappadocia, Travel + Leisure'ın “Europe’s 30 Best” Listesinde 2. sırada, “World's Best Awards 2024” Listesinde ise globalde 12. sırada yer aldı.

Titanic Mardan Palace’a “En İyi Düğün Oteli” ödülü
Titanic Hotels’in Antalya’daki gözde tesislerinden Titanic Mardan Palace, “En İyi Düğün Oteli” seçildi.

Savaş Çolakoğlu Meyra Palace Hotel’den ayrıldı
Savaş Çolakoğlu, Genel Koordinatörlüğünü yaptığı Meyra Palace Hotel’den ayrıldı.

Megasaray Otelleri 6-8 aylık sezonu 12 aya çıkardı
Şahinler Holding, Megasaray markalı 4 oteli ile DAS 3917 isimli tesisinde deniz, spor ve kış turizmini bütünleştirerek 4 yıllık süreçte doluluk oranını ve istihdamını artırmayı başardı.

Granada Luxury Hotels 4. otelini açtı
Antalya-Alanya’nın gözde turistik bölgelerinden Avsallar’ın İncekum Mevkiinde, yeni bir turizm cenneti kapılarını açtı.

