Turizm Haberleri
TT29 Eylül 2026 Salı
TT29 Eylül 2026 Salı
25 ülkeden genç tenisçiler Antalya’da final mücadelesi verecek

25 ülkeden genç tenisçiler Antalya’da final mücadelesi verecek

1 dk okuma

Antalya’daki Megasaray Tennis Academy, bu yıl Davis Cup Junior ve Billie Jean King Cup turnuvalarının finallerine ev sahipliği yapıyor. Bugün başlayan ve 7 gün sürecek turnuvada, 25 farklı ülkeden 32 takım mücadele edecek.

Billie Jean King Cup’ta Avustralya, Brezilya, Kanada, Şili, Çin, Çekya, Mısır, Almanya, Büyük Britanya, İtalya, Japonya, Kore, Peru, Romanya ve Amerika Birleşik Devletleri’nden takımlar sahaya çıkacak.

Davis Cup Junior ayağında ise Brezilya, Çin Taipei, Mısır, Fransa, Almanya, Hong Kong, Japonya, Kazakistan, Meksika, Paraguay, Polonya, Portekiz, Güney Afrika ve Amerika Birleşik Devletleri takımları yer alacak.

Turnuva boyunca genç tenisçiler, ülkeleri adına en iyi performanslarını sergileyerek şampiyonluk için mücadele edecek.

KategoriSpor
EtiketlerAntalya
Bu haberi paylaş

İlgili Haberler

Antalya’da iş insanları golf öğreniyor
Spor

Antalya’da iş insanları golf öğreniyor

Uluslararası Ticaret ve İşbirliği Konseyi (ATİK) Antalya Üyeleri, Başkan Erdoğan Budak ile birlikte, Belek Turizm Merkezi'nde yer alan Antalya Golf Club’da golfle buluştu.