Her hafta farklı bir konuda toplantılar gerçekleştiren Salı Sanayici ve İşadamları Grubu’nun (Salı Grubu) bu haftaki toplantısına Antalyasporlu yöneticiler konuk oldu. Antalya Tenis ve İhtisas Kulübü’nde (ATİK) gerçekleştirilen toplantıya; Başkan Ali Şafak Öztürk, yönetim kurulu üyeleri Erhan Erdem, Emre Önen, Emin Hesapçıoğlu, Teknik Direktör Bülent Korkmaz, Genel Menajer Servet Çavuşoğlu ile Antalyaspor Kulübü Derneği yöneticilerinden Alp Özel katıldı.
Antalya her türlü spora elverişli
Toplantıda konuşan Başkan Ali Şafak Öztürk, Türkiye’de futbolun kolay bir sektör olmadığını söyleyerek, "Antalya çok avantajlı bir şehir. Antalya, Londra ve Paris’ten sonra Avrupa’da en fazla turist çeken şehir olarak dikkatleri çekiyor. İklim şartları yüzmeden okçuluğa, futboldan golfe kadar her türlü spora elverişli. Denizi ve dağlarıyla Antalya, enternasyonel düşünebilen insanlardan oluşabilen bir nüfusa sahip" dedi.
Barcelona örneği
Antalya’nın turizm yatırımlarıyla da çok ileri olduğunu anlatan Öztürk, Antalyaspor’un da bu şehrin bir markası olduğunu belirterek, "Antalya, bu markadan yararlanmalı. Barcelona şehrini Barcelona yapan en önemli özelliklerden birisi şehirle iç içe olan, hatta şehrin marka değerini arttıran futbol kulübü olmasıdır. Antalya turizmin başkenti ama aslında bilinirliği çok daha fazla artabilecek bir şehir. Bunun artmasında sporun ve Antalyaspor’un özellikle futbolun çok önemli olacağını düşünüyorum. Barcelona’da kulüp ruhu geliştiğinde bunun turizme ve ekonomiye de büyük katkı sağladığını söyleyebilirim" şeklinde konuştu.
İlgili Haberler

CIP Travel, Antalyaspor’a 5 yıllığına sponsor oldu
Türkiye Erkekler Hentbol Süper Ligi'nde mücadele eden Antalyaspor Erkek Hentbol Takımı’nın 5 yıllığına isim ve forma sponsoru, yıllık 500 bin lira bedelle CIP Travel Agency oldu.

PGA, profesyonel golfçüleri Antalya Golf Club’ta buluşturdu
Kısa adı PGA olan Profesyonel Golfçüler Birliği, Antalya’nın golf destinasyonu Belek’te Antalya Golf Club’ın ev sahipliğinde bir turnuva organize etti.

Rusya'ya vizesiz girişleri öngören yasa tasarısı onaylandı
Rusya Devlet Duması, Rusya’da Euro-2020 maçlarının düzenlenmesine ve hazırlığına ilişkin yasa tasarısını Perşembe günü gerçekleşen ilk oturumda onayladı.

Türkiye Calista Luxury Resort, Ukrayna Kempinski The Dome’da
Türkiye ve Ukrayna A milli futbol takımları, Antalya’da yapacağı hazırlık maçı için Antalya-Belek’te kampa girdi.

Türk takımı, Türkiye’ye Avrupa ikinciliği getirdi
Portekiz’de düzenlenen FIA 2018 Avrupa Ralli Kupası ERT2 klasmanında yarışan Mustafa Çakal ve Mehmet Köleoğlu’dan oluşan Türk takımı 2018 Avrupa Ralli Kupası 2’ncisi oldu.

Rusya’nın en iyi takımları Antalya’ya geliyor
Geçtiğimiz ay Turkish Airlines Open kapsamında dünyanın en iyi golfçülerini ağırlayan Regnum Carya, 2-6 Aralık tarihlerinde Rusya Kulüplerarası Golf Şampiyonası’na ev sahipliği yapacak.
