Turizm Haberleri
TT29 Eylül 2026 Salı
TT29 Eylül 2026 Salı
Tourism Today haber arşivi 2018

Turkish Airlines Antalya Open’ın açılışı Perge’de yapıldı

1 dk okuma

Turkish Airlines Antalya Open Tenis Turnuvası'nın açılış vuruşunu gerçekleştirmek üzere Antalya’nın 17 kilometre uzağında bulunan ve 5 bin yıllık geçmişe sahip tarihi Perge Antik Kenti’nde tören düzenlendi. Törene Antalya Valisi Münir Karaloğlu olmak üzere çok sayıda birim ve kurum müdürü katıldı. Turnuvanın başlangıç vuruşu ise Perge içerisinde kurulan mini tenis sahasında paralimpik tenisçi Büşra Ün tarafından yapıldı. Açılışın ardından paralimpik tenisçi Büşra Ün ile Sırp sporcu Dusan Lajovic'in arasında kısa bir maç yapıldı. Maçın ardından Antalya Valisi Münir Karaloğlu da tenis oynadı.

"Perge Yılı" olması nedeniyle ayrı bir önem taşıyor
Paralimpik tenisçi Büşra Ün ve turnuvada ana tabloda mücadele edecek Sırp sporcu Dusan Lajovic'in karşılaşacağı gösteri maçı, bu yıl Antalya'da "Perge Yılı" olması nedeniyle ayrı bir önem taşıyor. Organizasyondan yapılan açıklamaya göre, Türkiye'de çim kortta düzenlenen ilk ATP turnuvası olma özelliğini taşıyan Antalya Open bu yıl Türk Hava Yolları’nın isim sponsorluğunda gerçekleştirilecek. Turkish Airlines Antalya Open, 24-30 Haziran tarihlerinde, 28 ana tablo, 32 eleme ve 16'sı çiftlerde olmak üzere dünyanın en başarılı tenisçilerini Antalya Belek'te bir araya getirecek.

KategoriSpor
EtiketlerAntalyaBelek
Bu haberi paylaş

İlgili Haberler

Tourism Today haber arşivi 2018
Spor

Dünya Kupası’nı 10 bin gazeteci takip ediyor

Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Maria Zakharova yaptığı basın toplantısında, Dünya Kupası’nı 10 bin gazetecinin takip ettiğini ve bunların 2 bin 500’ünün yabancı gazeteciler olduğunu söyledi.

Tourism Today haber arşivi 2018
Spor

Tenisin kalbi Kaya Palazzo Belek’te atacak

Antalya'nın Serik ilçesine bağlı Belek turizm merkezinde bu yıl ikincisi düzenlenecek olan Turkish Airlines Antalya Open Çim Kort Turnuvası, 24 - 30 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilecek.