Tourism Today — Türkiye ve Dünyadan Turizm Haberleri
TT20 Ekim 2026 Salı
Üç kulübün taraftarı Regnum Carya Golf Kulübü'nde dostluk için buluştu

Üç kulübün taraftarı Regnum Carya Golf Kulübü'nde dostluk için buluştu

1 dk okuma
Google'da öne çıkar
Turizm gündemini Google'da önce bizden görünTercih edilen kaynak yap

Antalya'nın önde gelen turizm merkezlerinden Belek’te yer alan Regnum Carya Golf Kulübü'nde düzenlenen turnuvada Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş taraftarları dostluk ve centilmenlik mesajı verdi.

Regnum Carya Golf Kulübü sahasında ilk kez gerçekleştirilen turnuvaya 30 golfçü katıldı. Turnuvada Türkiye Golf Federasyonunun eski yönetim kurulu üyesi Recep Turan da yer aldı. Farklı takımlara gönül veren golfçüler, rekabeti saha içinde bırakıp dostluğu ön plana çıkaran organizasyonda bir araya geldi.

Etkinlikte konuşan Regnum Carya Golf Kulübü Genel Müdürü Hasan Ceylan, ilk kez düzenlenen organizasyona ilgiden memnun olduklarını söyledi. Ceylan, "Üç büyük takımın taraftarlarını bir araya getiren golf turnuvasını gerçekleştiriyoruz. Amacımız futboldaki heyecanı ve mücadeleyi golfte de yaşayabilmek.

Turnuvamızın en önemli amacı barış, mücadele ve dostluktur. Üç takım taraftarının kardeşçe bir araya gelerek çok güzel bir organizasyon yapabileceğini gösterdik. Önümüzdeki yıllarda bu turnuvayı daha da büyüterek Türkiye genelinde gerçekleştirmeyi planlıyoruz" dedi.

Beğendiniz mi?
Haberlerimizi Google'da öne çıkarınTercih et
Bu haberi paylaş

İlgili Haberler