Otel yöneticilerinin bir araya gelerek Antalya’da kurduğu Profesyonel Otel Yöneticileri Derneği (POYD) bu sene 25 yaşında. Otel yöneticilerini tek çatı altında toplayan ve Türkiye’nin farklı köşelerinden üyeleri bulunan POYD, kuruluşunun 25. yılını Aska Lara’da düzenlediği Gala Gecesi ile kutladı.
Kokteyl ile başlayan gece Gala Yemeği ile devam etti. Gala Yemeği’nin açılış konuşmasını POYD Başkanı Etem Hakan Duran yaptı. Kuruluşunun ardından POYD’un hızla büyüdüğünü söyleyen Etem Hakan Duran, POYD’un kurucularına ve POYD’un bugünlere gelmesinde katkıda bulunanlara teşekkür etti. POYD Başkanı Duran, geçtiğimiz aylarda vefat eden POYD Yönetim Kurulu Üyesi sevilen turizmci Nuri İnce’yi de andı.
POYD yönetimi gecede POYD’a ve Gala Gecesi’ne katkıda bulunan firmalara da birer teşekkür plaketi verdi.
İlgili Haberler

POYD'un geleneksel öğle yemeğinde, Ege rüzgarı esti
Profesyonel Otel Yöneticileri Derneği (POYD), Nisan ayı geleneksel öğle yemeği Sherwood Exclusive Lara'da gerçekleştirildi. Turizmciler, yemekte Ege’nin...

Hakan Saatçioğlu: “Oteller, personele ulaşım ücreti verip daha esnek çalışma saatleri sağlayabilir"
Son dönem Antalya ulaşımında yaşanan sıkıntılar, otellerin personel ulaşımını da etkilerken, Profesyonel Otel Yöneticileri Derneği (POYD) Başkanı Hakan Saatçioğlu konu ile ilgili bir açıklama yaptı.

POYD’un yeni başkanı Hakan Saatçioğlu oldu
Profesyonel Otel Yöneticileri Derneği’nin (POYD) yeni yönetimi belli oldu. Tek liste ile gidilen Genel Kurul Toplantısında Hakan Saatçioğlu liderliğindeki liste POYD’un yeni yönetimini üstlendi.

Profesyonel Otel Yöneticileri Derneği (POYD) büyüyor
Profesyonel Otel Yöneticileri Derneği (POYD), 2019’un ilk geleneksel öğle yemeğini Delphin Imperial Lara’da gerçekleştirdi. Yemekte 9 yeni üye POYD’a katılım belgelerini aldı.

Mete Yarar: “Turizmcilerin bu ülke için neler yaptığını bilmiyorlar”
Profesyonel Otel Yöneticileri Derneği (POYD) Mayıs ayı geleneksel öğle yemeğinin konuğu güvenlik danışmanı, gazeteci, yazar Mete Yarar oldu.

Profesyonel turizmciler Lara’da bir araya geldi
Profesyonel Otel Yöneticileri Derneği’nin (POYD) geleneksel öğle yemeği Antalya’daki Liberty Lara Hotel’in ev sahipliğinde gerçekleştirildi.
