Güney Marmara Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği Derneği (GÜMTOB), Otantik Club Otel'de düzenlenen geleneksel etkinlikte “Yaza Merhaba” dedi. Gecede sokak hayvanları da unutulmadı.
GÜMTOB Yaza Merhaba etkinliğinin açılış konuşmasını yapan GÜMTOB Başkanı Buğra ARTIÇ, "Turizm sektörü; misafirperverliğin, paylaşmanın ve dayanışmanın en güzel örneklerini taşıyan çok özel bir sektör. Mesleğimiz olan turizme şimdiye kadar nasıl inandıysak bundan sonra da inanmaya devam ediyoruz. Bu sebeple, işimize değer katmak için elimizden geleni fazlasıyla yapmaya çalışıyoruz. Sizler ne kadar güçlü ve başarılı olursanız bizler de o kadar güçlü ve başarılı olacağız. GÜMTOB, sürdürülebilir dernek olma yolunda çalışmalarını sürdürürken doğaya, çevreye ve tüm canlılara yönelik değerler üretmeye çalışıyoruz” dedi.
Etkinlikte, Doğa Varsa Hayat Var Derneği iş birliği ile sokak hayvanlarına mama desteği de sağlandı.
Gecede organizasyonun gerçekleşmesinde destek ve katkı sunan komite üyelerine teşekkür plaketi verildi. GÜMTOB Başkanı Buğra Artıç, bu güzel gecenin yeni dostluklara, güzel anılara ve sevgi dolu paylaşımlara vesile olmasını dileyerek, misafirlere katılımlarından dolayı teşekkür etti.
Gece, müzik eşliğinde devam etti.
İlgili Haberler

Ege Turizm Derneği'nde yeni dönem başladı
Turizm sektörünün gelişimine katkı sunmak, sektör paydaşları arasındaki iş birliğini güçlendirmek ve sürdürülebilir turizm anlayışını desteklemek amacıyla faaliyetlerini sürdüren Ege Turizm Derneği, y

POYD'un yeni sponsoru Brik oldu
Profesyonel Otel Yöneticileri Derneği'nin (POYD) yeni sponsoru öğrenme ve gelişim platformu Brik oldu. Detaylar ve iş birliği açıklamaları haberimizde.

Otelcilerden Airbnb açıklaması: “Aynı turiste hizmet eden birine vergi, diğerine muafiyet adaleti zedeler"
Danıştay'ın Airbnb kararına otelcilerden tepki geldi. ETİK Başkanı Mehmet İşler, vergi muafiyetinin haksız rekabet yaratarak adaleti zedelediğini söyledi.

Savaş, enflasyon ve yüksek maliyet turizmi etkiliyor
Küresel ekonomik belirsizlikler, yüksek enflasyon ve savaşlar turizm sektörünü derinden etkilerken, artan maliyetler sektörü yeni stratejiler geliştirmeye zorluyor.

Turizmciler konaklama vergisinden matbu sisteme geçilmesini istiyor
Turizmciler; otel, tatil köyü, motel ve pansiyon gibi tesislerde verilen geceleme ve buna bağlı sunulan yeme, içme, aktivite gibi ek hizmetler üzerinden...

Bahadır Yaşık, TÜROB Yönetimini ziyaret etti
İstanbul Ticaret Odası (İTO) Yönetim Kurulu Üyesi ve TUGEV Başkan Vekili Bahadır Yaşık

