Günümüzde bayram günlerinde tatil programları yapılmaya başlandığını ve bunun yanlış bir davranış olduğunu aktaran Karapınar, “Bayramlaşmak yerine turizm kentinde tatile çıkmayı, bunu bir tatil vesilesi olarak görmeyi doğru bulmuyoruz. Bayramlarda birbirimizle kaynaşmak, ilişkilerimizi güçlendirmek, gönül almak, akrabaları ziyaret etmek esas alınmalıdır” şeklinde konuştu.
İlgili Haberler

Bayramda hava nasıl olacak?
Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Kurban Bayramı Hava Tahmin Raporu’nu yayımladı.

Otel fiyatları yükselince Türklerin tatil alışkanlıkları değişmeye başladı
Online dijital pazarlama platformu SEMrush’ın Türkiye’nin tatil alışkanlıklarını incelediği araştırmasına göre son 3 yılda ‘kamp tatili’ne ilişkin aramalar yüzde 500 oranında artış gösterdi.

Bakan Ersoy, Kurban Bayramı’nı kutladı
Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Kurban Bayramı arifesinde bir kutlama mesajı yayımladı.

Hayat, Paylaştıkça Güzel...
Tourism Today ailesi olarak Kurban Bayramınızı en içten dileklerimizle kutlar, sağlık ve mutluluklar dileriz.

Bakan Ersoy: “Tatilin 9 gün ya da 5 gün olması bir şey ifade etmiyor. Oteller dolu”
Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Kurban 9 güne çıkarılması ihtimalini değerlendirdi. Ersoy, "9 gün ya da 5 gün olması bir şey ifade etmiyor, değişmiyor.

Antalya’da lüks otellerin hemen yanı başında en ucuz Kurban Bayramı tatili
Antalya’da beş yıldızlı lüks otellerin hemen yanında kurulan çardaklarda yaşayan vatandaşlar, Kurban Bayramı’nda ücretsiz tatil yapmanın keyfini yaşıyor.
