Almanya, Çek Cumhuriyeti, Fransa, Slovenya, Slovakya ve İngiltere başta olmak üzere adaya gelen misafirlerine, hava yolları ulaşımından otel konaklamasına, araç kiralamadan günlük kültürel ve tarihi turlara, özel ve yerel aktivitelere varan geniş bir servis portföyü ile eşsiz bir hizmet sunan TourPlus, SAN Tourism Software Group tarafından geliştirilen TourPlus Mobil Uygulaması ile misafirlerine sunduğu hizmeti daha da geliştirdi.
TourPlus Direktörü Bora Özgen, TourPlus Genel Müdür Yardımcısı Serdal Terkan ve SAN Tourism Software Group Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Türk, EMITT Turizm Fuarı’nda bir açıklama yaparak yıllardır sürdürülen projelere bir yenisinin daha eklendiğini artık adaya gelen misafirlerin TourPlus Mobil Uygulaması sayesinde acente ve rehberlerine anında erişebildiği gibi bölge ve turlar hakkında detaylı bilgiye sahip olabildiklerini söylediler. Sosyal medya entegrasyonları sayesinde ise hem TourPlus hem de KKTC tüm platformlarda tanıtıma önemli bir katkı sağlıyor.
SAN Tourism Software Group tarafından geliştirilen ve Sejour Incoming Acente Programı ile %100 uyumlu çalışan TourPlus Mobil Uygulaması projenin kapsamı ve hizmetleri ile bir ilk olma özelliğini de taşıyor.
İlgili Haberler

Biletall ve Skyscanner’dan dev işbirliği
Türkiye’de otobüs firmaları ile bilet satış ve dağıtımı konusunda anlaşmalı tek yetkili şirket olan Biletall, Avrupa’daki bir numaralı uçuş arama motoru Skyscanner ile iş ortaklığı başlattı.

Otellerin doluluk oranları artacak
Online satış ve kanal yönetim platformu HotelRunner ile işbirliği ve entegrasyon gerçekleştiren Jolly Tur, bu projeyle şehir otelleri ve butik otellerin doluluk oranlarını artıracak.

Dijital dönem Didim'de masaya yatırılacak
Turizm Eski Bakanı ve TURAD Başkanı Bahattin Yücel'in öncülüğünde Didim'de "Turizmin Bugünü ve Geleceği; Analogdan Dijital Çağa Geçiş" adlı toplantı yapılacak.

Bakanlık o ilanları da incelemeye başladı
Gümrük ve Ticaret Bakanlığı, gazetelerden sonra online rezervasyon sitelerini de mercek altına altı. İncelemeler sonucu tüketiciye yönelik yanıltıcı bilgi veren tesislere ceza kesildi.

Otellerin online rezervasyon raporu yayınlandı
Bulut tabanlı online Hotel satış ve kanal yönetim platformu HotelRunner, 2015 yılında yapılan online rezervasyonları değerlendirerek yerli turizm ile ilgili veriler ortaya koyan infografik bir…

Rusya'dan Türkiye'ye karşı piyon fırtınası
Kremlin destekli Rus hackerlar önceki hafta Başbakanlık ve TBMM bilgisayarlarına sızmak için ‘Piyon Fırtınası’ adı verilen dev bir siber casusluk saldırısı gerçekleştirdi.

