Turizm Haberleri
TT29 Eylül 2026 Salı
TT29 Eylül 2026 Salı
Tourism Today haber arşivi 2018

200 dolarla gittiği ABD’de otel ve restoran sahibi olan Türk girişimci Antalya’da

1 dk okuma

Topluluk öğrencilerinden Gülsüm Mutlucan’ın, Zeynel Erdem’in hayatını ders konusu olarak incelemesi ve çok etkilenmesi üzerine attığı davet mesajına kayıtsız kalamayan Zeynel Erdem Mutlucan’ın tek bir mesajıyla kalkıp Amerika’dan Antalya’ya geldi. Girişimcilik ve Kariyer Topluluğunun ağırladığı Erdem, öğrencilerle birlikte topluluğun duvarına el izini bırakarak altına imzasını attı.

Antalya’yı çok sevdi
Öğrenciler Erdem için hazırladığı plaketi takdim ettiler. Erdem ilk defa bir öğrenci topluluğunun davetine katıldığını belirterek kendisi için unutulmaz bir anı olduğunu söyledi. Antalya’yı çok seven Erdem mart ayında tekrar Antalyalı öğrencilerle buluşacak.

200 dolarla gitmişti
On bir yaşındayken bir gazetede gördüğü Manhattan fotoğrafına hayran olan Zeynel Erdem, 200 dolarla gittiği Amerika’da bugün iki restoran, iki gece kulübü ve bir otelin sahibi. Yılda on milyon dolar ciro yapan Erdem, mekanında Leonardo Di Caprio, 50 Cent, Jenifer Lopez, Hugh Jackman, Sophia Vargara, Justin Bieber, Beyonce, Jay Z gibi isimleri ağırlıyor.

KategoriYaşam
Bu haberi paylaş

İlgili Haberler

Tourism Today haber arşivi 2018
Yaşam

Aşk için Türkiye'yi seçti

Dünyaca ünlü oyuncu Angelina Jolie'nin yönetmenliğini yaptığı 'Kan ve Aşk' adlı filmde oynayan Boşnak oyuncu Alma Terziç, aşkı için Türkiye'de yaşamayı seçti.