NTV'de yer alan haberde Nardin çiftinin "Günlük rutinlerimizden ve sizi sürekli meşgul etmeye dayalı Batı düzeninden sıkılmış, hem birbirimiz hem de oğlumuzla daha fazla zaman geçirmeye karar vermiştik. Ona dünyanın güzelliklerini gösterecektik. Yolda eğitimine devam edecek, dünyadaki farklılıkları ve bu farklılıkların güzelliklerini öğrenecektik" ifadelerine yer verildi.
İşte dünya turunda 2. yılını yaşayan ve şu ana kadar 24 ülke gecen Nardin çiftinin hikayesi...
İlgili Haberler

Emniyet Müdürlüğü’nden 4 otele operasyon
Yurt dışından getirdikleri kaçak içkileri Fatih'te bulunan otellere satan şahıslara yönelik operasyon düzenlendi. Operasyon kapsamında 364 şişe içki ele geçirildi.

Türkiye tutkunu Alman, 3 kişiye umut oldu
Tedavi gördüğü hastanede beyin ölümü gerçekleşen ve organlarını bağışlanan emekli Alman hemşirenin cenazesi, vasiyeti üzerine Muğla'nın Fethiye ilçesinde toprağa verildi.

Antalya’da otellerde gösteri yapan Kolombiyalı dansçılar havalimanında mahsur kaldı
Antalya’da otellerde dans gösterisi yapan Kolombiyalı dansçılar paraları olmadığı için ülkelerine gidemiyor. Atatürk Havalimanı’nda 12 gündür mahsur kalan dansçılara bazı çalışanlar yardım ediyor.

Haluk Levent sayesinde ülkelerine dönecekler
Türkiye'de otellerde dans ettikten sonra paralarını alamadıkları için ülkelerine dönemeyen dansçılara sanatçı Haluk Levent sahip çıktı.

“Turizmde oyunu kurallarına göre oynarsan, maaşını sen belirleyebilirsin”
Deneyimli turizmci Adil Gürkan, genç turizmcilere ders niteliğinde bilgiler vermeye devam ediyor.

Haftalık kirası 497 bin euro! Marmaris'e yanaştı...
Cayman Adaları bayraklı 68,5 metre uzunluğundaki "Lady E" isimli mega yat Marmaris'e geldi.
