Turizm Haberleri
TT29 Eylül 2026 Salı
TT29 Eylül 2026 Salı
Tourism Today haber arşivi 2018

4 yıldızlı otelin odasını sahte içki imalathanesine çevirmişler

1 dk okuma

Edinilen bilgiye göre, Kemer Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği görevlileri ilçede bulunan 4 yıldızlı bir otelde sahte içki üretildiği bilgisine ulaştı. Sabaha karşı operasyon düzenleyen polis, otel odasında 12 adet 25 litrelik bidon içerisinde toplam 300 litre etil alkol ile huni, çok sayıda boş alkollü içecek şişeleri ve kapakları ele geçirdi.

Bir kişinin gözaltına alındığı operasyonda 3 kişinin ifadesine başvurulduğu, bidonlar içindeki maddeden İlçe Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından alınan numunenin tahlil için Antalya’ya gönderildiği öğrenildi.

"Bunlar deterjan"
Öte yandan, otelde bulunan malzemeler polis tarafından götürülürken çekim yapan gazetecileri ikna etmeye çalışan bir otel yetkilisi bidonlardaki maddenin deterjan olduğunu ileri sürdü.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

KategoriYaşam
EtiketlerAntalyaKemer
Bu haberi paylaş

İlgili Haberler

Tourism Today haber arşivi 2018
Yaşam

Koreli turistin ölümüne Rakkas hareketi neden olmuş

Denizli'nin Pamukkale ilçesindeki Dinamit Tepe'den tandem (ikili) atlayış yapıp yere çakılan yamaç paraşütünde ölen Güney Koreli turist Seo Yun Seok'un (28), pilot hatası sonucu öldüğü iddia edildi.

Tourism Today haber arşivi 2018
Yaşam

Valiz değil sanki hayvanat bahçesi

Sahibi tarafından Rusya'da teslim alınmayan ve İstanbul'a gönderilen valizin içerisinde kaplumbağa, yılan ve akreplerden oluşan 9 çeşit canlı hayvan çıktı.

Tourism Today haber arşivi 2018
Yaşam

19 yıl sonra aynı otelde aynı tatil pozunu verdiler

Kuşadası’nda, 19 yıl önce tatil yaptıkları otele tekrar gelen dört kişilik Aydın ailesi, nostalji yaşadı. Sandıkta buldukları fotoğraflardaki pozların aynısı veren Aydın ailesi. hatıralarını tazeledi.