Turizm Haberleri
TT29 Eylül 2026 Salı
TT29 Eylül 2026 Salı
Tourism Today haber arşivi 2017

Hamamda turistlere taciz davasında 2 sanığa hapis cezası

1 dk okuma

Fransız turistler F.L. ve Z.S. adlı kadınların İstanbul Karaköy'deki Tersane Caddesi'nde bulunan bir hamamda 4 tellak tarafından taciz edildiği iddiasıyla açılan dava karara bağlandı. İstanbul 40’ıncı Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmaya tutuksuz sanıklardan A.K. ve sanıkların avukatları ile şikayetçi turistlerin avukatları katıldı.

Davayı karara bağlayan mahkeme, sanık C.A.’yı şikayetçi F.L.’ye karşı “nüfuzunun sağladığı görevi kötüye kullanarak cinsel saldırı” suçundan 6 yıl 3 ay hapse mahkum etti. Mahkeme sanık O.C.’yi şikayetçi Z.S.’ye karşı aynı suçu işlediği gerekçesiyle 8 yıl 9 ay hapse çarptırdı. Sanıklar A.K. ve İ.K. ise atılı suçu işledikleri hususunda mahkumiyetlerine yeter kesin ve inandırıcı delil bulunmadığından beraat etti.

KategoriYaşam
Etiketlerİstanbul
Bu haberi paylaş

İlgili Haberler

Tourism Today haber arşivi 2017
Yaşam

Belediye başkanlığını Rusların oylarıyla kazandı

12 Haziran Rusya Federasyonu Milli Günü dolayısıyla Alanya Rus Eğitim ve Kültür Derneği'nin düzenlemiş olduğu 3'üncü Uluslararası Rus Şarkı Festivali, Alanya İskelesi’ndeki Şelale Meydanı’nda yapıldı.

Tourism Today haber arşivi 2017
Yaşam

Pascal Nouma, turistleri coşturdu

Beşiktaş’ın eski futbolcusu Pascal Nouma, Bodrum’un ünlü kulüplerinden Pasha’da yerli ve yabancı turistleri coşturdu.