Muğla’nın Marmaris ilçesi önemli bir turisti ağırladı. 67 yaşındaki İngiltere vatandaşı Richard Sullivan, 20 yıl içinde ailesiyle birlikte 75 defa tatil için Türkiye’ye geldi. Londra’da yaşayan Sullivan, birçok ülkeyi ziyaret ettiğini ancak Türkiye’nin içlerinde en iyisi olduğunu söyledi. Türkiye’yi çok sevdiğini belirten Sullivan, “Marmaris’e ilk gelişim 2000 yılında oldu. Bu gelişimle birlikte Türkiye’ye 75’inci gelişim. Türkiye çok güzel bir yer. Ailemle birlikte geliyorum. Ailem de burayı çok seviyor. Burada çok güzel oteller, restoranlar ve farklı işletmeler var. Burada çok güzel dostluklar edindik. İstanbul’da, İzmir’de tanıdığımız çok iyi arkadaşlar var. Birçok ülke gördüm ama Türkiye içlerinde en iyisi. Marmaris çok etkileyici bir yer. Türkiye’yi çok seviyorum. Türkiye’ye gelemeyenlere önerim gelip bu güzel ülkeyi görmeleri" dedi.
İlgili Haberler

Antalya’da tatilcilere köpüklü serinlik
Antalya'nın Kemer ilçesinde sıcak havanın bunalttığı yerli ve yabancı tatilciler köpük partisinde serinledi.

Yabancılarla evlenen Rus kadın sayısı artıyor, ilk sırada Türkiye var
Rusya’da Evlendirme dairelerinin ve sosyal anketlerin verilerine göre son 10 yılda yabancılarla evlenen Rus kadınların sayılarında artış yaşanıyor.

Yeni Hyundai Elantra, Antalya’da
Yeni Hyundai Elentra, modern ve sportif tasarımıyla Antalya yollarında.

Cem Kınay’ın tedavisi İstanbul’da devam edecek
Nevşehir'de motosikletiyle gezerken, geçirdiği trafik kazasında yaralanan turizm sektörünün tanınmış isimlerinden Cem Kınay (61) tedavi gördüğü ERÜ Tıp Fakültesi Hastanesi'nden taburcu edildi.

Cenk Tosun, tatil için Bodrum’da
İngiltere Premier Lig ekibi Everton’da forma giyen ve adı Avrupa’daki çeşitli kulüplerle anılan Cenk Tosun, tatil için soluğu Bodrum’da aldı.

Dünyaca ünlü Hollywood yıldızı, tatil için Türkiye’de
Turizmde altın çağını yaşayan Türkiye 2018 yılında 40 milyon yabancı ziyaretçi ağırlarken, dünyaca ünlü isimler de Türkiye'de tatil yapmayı tercih ediyor.

