Turizm Haberleri
TT29 Eylül 2026 Salı
TT29 Eylül 2026 Salı
Tourism Today haber arşivi 2018

İngiltere prensinin balayı tatili seçiminde Türkiye'de var

1 dk okuma

İngiltere tahtının beşinci sıradaki varisi Prens Harry ve ABD2li oyuncu Meghan Markle, bu yılın en konuşulan düğününe imza atmak için hazırlıklara başladı. 19 Mayıs'ta Kensington Sarayı'nda görkemli bir düğünle dünyaevine girecek olan gözde çiftin planları gündem oldu.

İngiltere'nin en yüksek tirajlı gazetelerinden The Sun, "Prens Harry ile Meghan Markle balayında nereye gidecek?" diyerek verdiği haberinde alternatifler arasında ülkemizin gözde turizm cenneti Kapadokya'nın da olduğunu yazdı.

The Sun'ın haberine göre Prens Harry ile Amerikalı nişanlısının Türkiye dışındaki diğer balayı seçenekleri ise Afrika'daki Ruanda, Zambiya ve Botsvana Cumhuriyeti ile Amerika'nın gözde tatil rotası Hawaii ve Meksika.

Her seçeneğe dair detaylı otel ve kültürel bilgiler de veren The Sun, Kapadokya'dan da şöyle bahsetti: "Türkiye, Suits dizisinin yıldızı Meghan Markle tarafından geçmişte ziyaret edildi ve dünyaca ünlü güzelin en gözde mekanları arasında girdi. Kapadokya'daki socak hava balonlarıyla seyahat etmek, turistlere eşsiz güzellikler sunuyor."

KategoriYaşam
Bu haberi paylaş

İlgili Haberler

Tourism Today haber arşivi 2018
Yaşam

Turizm merkezinde kabus dolu gece

Türkiye'nin en önemli kış turizm merkezlerinden Uludağ'da yürüyüş yaparken uçurumda mahsur kalan ve geceyi eksi 5 derece soğukta ormanda geçiren 3 kişi, helikopterle kurtarıldı.

Tourism Today haber arşivi 2018
Yaşam

İstiklal Caddesinde gezen İsrailli turiste şok

İsrailli turistİstiklal Caddesi’nde arkadaşlarıyla yürüdüğü sırada inşaat çalışması yapılan bir binadan kafasına tahta düştü. Yaralanan kadın turist hastaneye kaldırıldı.