Meksika'nın Azteca ve Televisia televizyonları ile Salinas ve Elecktra Group'un Yönetim Kurulu Başkanı milyarder işadamı Ricardo Pliego, eşi ve çocuklarıyla birlikte 80 milyon dolarlık yüzen sarayıyla Bodrum'da mavi yolculuğa çıktı.
Meksika'nın en zengini ve Televisia ve Azteca TV isimli iki TV ile Electra ve Salinas Group'un yönetim kurulu başkanı 61 yaşındaki Ricardo Salinas Pliego, 2001'de evlendiği eşi Maria Laura Medina ve çocukları Ricardo Emilio ve Cristcbal Patricio ile birlikte bugün Bodrum'a tatile geldi.
15 milyon dolarlık özel jetiyle önce Milas -Bodrum Havalimanı'na gelen, ardından VIP araçla Bodrum'un Göltürkbükü'nde kendisini bekleyen 75 metre uzunluğundaki 80 milyon dolar değerindeki 4 katlı yatına geldi.
Azteca adlı yatına geçen Pliego ve yakınlarının neşeli oldukları görüldü. 9 milyar dolarlık servete sahip Pliego, kentin cennet koylarını ise Azteca'nın servis botu olan Maya adlı 13 metrelik motoryata binerek gezdi.
Pliego ve yakınları, 1 saat sonra Azteca'ya geri döndü. Pliego ve ailesinin önce Bodrum koylarında ve Gökova'da ardından Hisarönü ve Rodos adasında tatillerini sürdürecekleri öğrenildi.
İlgili Haberler

Rus turistler kaza yaptı: 6 yaralı
Konya’nın Seydişehir ilçesinde Rus turistlerin bulunduğu karavanın kaza yapması sonucu 6 kişi yaralandı.

Otel çalışanı suç makinesi çıktı
Antalya’nın Alanya ilçesinde 17 ayrı suçtan aranan ve hakkında gözaltı kararı bulanan şahıs jandarma tarafından çalıştığı otelde yakalandı.

Alkollü Rus’un çarptığı otel bahçıvanı hayatını kaybetti
Antalya’nın Kemer ilçesinde 360 promil alkollü Rus kadının otomobille çarpması sonucu ağır yaralanan otel bahçıvanı, 79 günlük yaşam savaşını kaybetti.

Bakan kızı 5 yıldızlı otelin 19. katından atlayarak intihar etti
Türkiye’nin eski Sanayi ve Ticaret Bakanlarından Ayhan Çilingiroğlu’nun kızı Ümit Makbule Çilingiroğlu kaldığı beş yıldızlı otelde intihar etti.

Otel çalışanları Allah’a emanet
Antalya'nın Manavgat ilçesinde polisin gerçekleştirdiği denetimlerde sahte plaka kullandığı belirlenen 2 otel servisi trafikten geçici olarak men edildi.

Ukraynalı TV yıldızı, tatil için Türkiye'yi tercih etti
Son yıllarda Ukrayna'da başlayıp Rusya'ya ve tüm Sovyet coğrafyasına yayılan, "en başarılı TV projeleri" arasında gösterilen gezi - yaşam programları ağırlıklı "Pyatnitsa" kanalı büyük ilgi topluyor.
