Bodrum Gümbet koyundan günübirlik tur teknesi ile Bodrum koylarını gezmek için denize açılan Japon turist kafilesi fırtınanın çıkması sonrası Gümbet koyuna geri döndü. Kaptan tarafından güvenlik amaçlı can yeleği giydirilen Japon turistler teknenin karaya yanaşmasını beklerken vatandaşlarca mülteci zannedilince polise ihbar yapıldı.
Can yelekli gördükleri için mülteci zannedilen Japon turistlerin bulunduğu tekneye sahil güvenlik ekipleri yönlendirildi. Teknede inceleme yapan ekipler karşılarında Japon turistleri görünce şok oldu. Kısa sürede anlaşılan yanlışlık sonrasından Sahil Güvenlik ekipleri bölgeden uzaklaştı. Karada bulunan polis ekipleri de görev yerlerine geri döndü. Turistler ise neye uğradığını şaşırdı.
İlgili Haberler

Turizmdeki 20 yıllık yöneticilik kariyerini bir kenara bırakıp çiftçi oldu
Antalya'da, turizmdeki 20 yıllık yöneticilik kariyerini bir kenara bırakan Gülay Yando, çiftçi oldu. 20 dönüm arazi üzerine kurduğu örtü altı muz yetiştirme tesisi ile Yando, kendisine 160 bin ton…

Sokaklarda yatıyordu iş adamı oldu, Antalya’daki otelini evsizlere açtı
Antalya'nın Manavgat ilçesinde iş insanı Taner Demir Durar (45), soğuk havalarda otelini, evsizlere açtı.

Canpark Akademi mezunları sertifikalarını aldı
Canpark Alışveriş ve Yaşam Merkezi tarafından, genç işgücünün eğitim alması ve kalifiye personel olabilmesi için kurulan ‘Canpark Akademi’nin ilk dönem eğitimleri tamamlandı.

Dünya devi JTI’ın Türkiye müdürü otelde hayatını kaybetti
Japan Tobacco International'ın (JTI) Türkiye Genel Müdürü Lübnan asıllı İngiliz vatandaşı Karim Raydan(51), Eyüp'te yaşadığı otelin havuzunda hayatını kaybetti.

Antalya’daki 5 yıldızlı otelde intihar etmek istedi
Antalya'nın Manavgat ilçesinde, 5 yıldızlı otelde düzenlenen eğitim kampına katılan Ankara Atatürk Lisesi öğrencisi A.K. (16), çok sayıda hap yutarak, intihar girişiminde bulundu.

Seyahatini beş gün uzatan ünlü Rus manken, İstanbul'u keşfedecek
Dünyaca ünlü iç giyim markası Victoria's Secret mankenlerinden Kate Grigorieva, İstanbul seyahatini beş gün uzatma kararı aldı.
