Olay, saat 15.00 sıralarında Atatürk Caddesi üzerindeki üç yıldızlı bir otelde meydana geldi. İddiaya göre, Litvanyalı Sandiz Birzulis (33), gündüz alkol almaya başladı. Otel temizlik görevlileri iki gün boyunca kapıyı çalıp izin istemesine rağmen turist gelmelerini istemedi. Bugün öğleden sonra odaya çıkan temizlik görevlileri kapıyı çaldıklarına ses gelmeyince müdürlerini aradı. Görevliler odaya girdiğinde, yatağında hareketsiz halde buldu. Otel görevleri polis ve 112 acil servisi aradı. Gelen sağlık ekipleri, yaptıkları kontrolde Sandiz Birzulis’in hayatını kaybettiğini tespit etti. Polis ve adli tıp kurumu ekipleri yaptıkları ilk incelemede vücudunda darp ve yara izine rastlanılmadı. Turistin alkol komasına girerek yaşamını yitirdiği tahmin ediliyor. Litvanyalı genç adamın odasında çok sayıda içki şişesi bulundu.
Turistin cenazesi önce Marmaris Devlet Hastanesi Morgu’na ardından kesin ölüm raporu için Muğla Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
İlgili Haberler

8 bin doğa sever, kamp yaptıkları alanı çöplüğe çevirdi
Bolu’nun Mengen ilçesinde sosyal paylaşım sitesi üzerinden bir araya gelerek kamp yapan 8 bin kişinin, doğada bıraktıkları çöpler tepkilere sebep oldu.

Alman turist banyoda hayatını kaybetti
Antalya'nın Manavgat ilçesinde tatilini geçiren Alman uyruklu kadın turist, banyoda dengesini kaybedip düştü. Başını yere çarpan kadın turist hayatını kaybetti.

Oteldeki kavga cezaevinde bitti
Nevşehir'in Kozaklı ilçesinde bir otelde kavga çıkartan iki kişi tutuklandı.

Mall of Antalya, Depoo ve CINETECH’ten 3 çılgın hediye
Akdeniz’in en büyük alışveriş ve eğlence merkezi Mall of Antalya ve outlet alışverişin bir numaralı adresi Deepo Outlet Center, ziyaretçilerine 2 BMW 318i, ayrıca alışveriş merkezleri bünyesindeki…

Hüseyin Özdilek’e devlet nişanı
Özdilek Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Özdilek’e fahri Slovakya Konsolosluğu unvanından sonra şimdi de Slovakya Devlet Nişanı takdim edildi.

Kazak çete Antalya’da turizm firmasını gasp etti
Antalya'da, üzerinde 35 bin 421 dolar para bulunan turizm firması kuryesini döverek parasını gasp eden 5 şüpheliden Kırgızistan uyruklu bir şahıs tutuklandı.
