Turizm Haberleri
TT29 Eylül 2026 Salı
TT29 Eylül 2026 Salı
Tourism Today haber arşivi 2014

Otelde işe başladığı ilk gün denizde boğuldu

1 dk okuma

Antalya’nın Kemer ilçesi Tekirova'da bir otelde çalışan 20 yaşındaki genç, iş çıkışında girdiği denizde boğularak can verdi. 20 yaşındaki gencin cesedi 20 saat sonra Üçadalar açıklarında bulundu.

Edinilen bilgiye göre, Kaş'ta ailesiyle birlikte yaşayan 20 yaşındaki Adem Bayrakçıoğlu, Tekirova'da bir otelde komi olarak işe başladı. Kumluca Anadolu Meslek Lisesi ve Metem Elektrik Bölümü Pano Montörlüğü ve Elektrik Tesisatçılığı Bölümü’nden mezun olan Bayrakçıoğlu, saat 16.00'da mesai bittikten sonra otelden ayrıldı. Sahilde yürüyüş yaparak otele dönen bazı turistler, sahilde giysiler bulunduğunu ancak denizde yüzen kimsenin olmadığını söyleyince otel personeli sahile gitti. Adem Bayrakçıoğlu'nın elbiselerini ve kimliğini bulan otel personeli jandarmaya haber verdi.

Sahilde yapılan aramalarda gencin izine rastlanılamadı. Sabah erken saatlerde karada ve denizde arama çalışması başlatılırken, Kemer Sahil Güvenlik Bot Komutanlığı'na bağlı tekne ve askerler denizde yüzelsel ve tüpsüz deniz dibi kontrolleri yaptı. Yapılan aramalardan bir sonuç alınamayınca Antalya Emniyet Müdürlüğü Deniz Şube Müdürlüğü ve Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü Arama Kurtarma Birimi'nden yardım istendi. Antalya'dan gelen dalgıçların da katılımıyla Adem Bayrakçıoğlu'nu arama çalışmaları devam ederken, Üçadalar yakınlarında denizde bir ceset olduğu ihbarı üzerine Sahil Güvenlik botları ve dalgıçlar hızla Üçadalar'a hareket etti. Adem Bayrakçıoğlu'nun cesedi, kaybolduktan 20 saat sonra Martı Adası'nın doğusunda denize girdiği noktadan 4.6 kilometre uzaklıkta bulundu.

KategoriYaşam
EtiketlerAntalyaKemer
Bu haberi paylaş

İlgili Haberler