İremtur Seyahat Acentası'nın kurucusu, başarılı turizmci Süha Alnıtemiz, geçirdiği kalp krizi sonrasında hayatını kaybetti.
Sektöre yönelik yazdığı kitaplarla farkındalık yaratan isimlerden biri olan Alnıtemiz, son olarak FHS Turizm'in kurduğu Gezgin Damaklar'ın genel müdürlüğü görevini üstleniyordu.
Turizmdenhaberler / Tourism Today ailesi olarak merhuma Allah'tan rahmet, acılı ailesi ve sevenlerine ise başsağlığı dileriz.
İlgili Haberler

Bir zamanların ünlü şarkıcısı hangi otelde çalışıyor?
Bir zamanların çok ses getiren şarkıcısı Ozan Orhon'un Kıbrıs'ta bir otelde misafir ilişkileri koordinatörü olarak çalıştığı belirtildi.

Hyundai’ler turizmin başkentinde görücüye çıktı
“Yeni Hyundai İ20 ve İ30 DCT” modellerinin tanıtım ve test sürüşü Antalya Big Chefs’de gerçekleştirildi.

Vehbi Varlık’tan gençlere tavsiye
İnoksan Yönetim Kurulu Başkanı Vehbi Varlık, Uludağ Üniversitesi bünyesinde faaliyet gösteren Uludağ İnsan Kaynakları Topluluğu’nun düzenlediği İnsan Kaynakları Kongresi’nde gençlerle buluştu.

Acı kaybımız
Turistik Otelciler, İşletmeciler ve Yatırımcılar Birliği Yönetim Kurulu (TUROB)'un kurucu üyelerinden, değerli turizmci ve hukukçu Faruk Atayman hayatını kaybetti.

Duayen turizmci hayatını kaybetti
Diana Travel içerisinde değerli hizmetler veren duayen turizmci Ahmet Fırtına vefat etti.

Özgün tasarımlar mavi sularla Anchorage'da buluşuyor
Deniz severlerin ve keşif tutkunlarının şık ve zarif yol arkadaşı Anchorage, koleksiyonunda yer alan çanta, aksesuar, giyim ve dekoratif marin tasarımları ile akıllardan uzun süre silinmeyecek…
