Ünlü markalarının tasarım harikası motosikletleri, yedek parçaları, motor kıyafet ve aksesuarlarının satış bakım ve onarım hizmetleri ile güvenli motor sürüş teknikleri ve eğitim desteğinin verileceği Supermoto çok amaçlı mağazası Antalyalılarla buluştu.
Antalya motosiklet kulüpleri Ata07, MotoTalya, Anka ve TürkChopper üyelerinin motosikletleri ile gövde gösterisi yaptıkları açılışa, motosiklet tutkunlarının yanı sıra Antalya cemiyet hayatının sevilen isimleri katıldı. Supermoto Mağazası’nın açılışını Konyaaltı Belediye Başkan yardımcısı Cansel Çevikol yaptı. Motosiklet severlerin yaptıkları gösterilerle adeta sokak partisine dönüşen açılışta konuklar DJ ‘in canlı performansı eşliğinde keyifli dakikalar yaşadı.
Supermoto çok amaçlı mağazasının kurucusu Mehmet Atışçı, Antalya’da çok sayıda motosiklet servisinin kayıt dışı çalıştığını öne sürdü, bu durumun bir motosiklet kullanıcısı olarak kendisini rahatsız ettiğini, motosiklet sektörünün de haksız rekabeti hak etmediğini söyledi. Atışçı, motosiklet servislerinin kayıt dışı çalışmasının bakım yapılan motosikletlerin garanti kapsamı dışında kalmasına neden olduğunu, düzensiz ve kayıtsız yapılan bakımların ise hem kullanıcının hemde çevrenin güvenliğini tehdit ettiğini dile getirdi.
Mehmet Atışçı, Supermoto’da tüm işlemlerin garanti kapsamında olacağını, satış, bakım ve onarım hizmetleri yanında teknik bilgi, güvenli kıyafet, güvenli sürüş, sosyal etkinlikler, çeşitli partiler ve toplantılarla motosiklet sektörüne hak ettiği değeri vereceklerini kaydetti.
İlgili Haberler

Bu kez de otel kapattı!
Ağustos ayı başında Fransa'da plaj kapatmasıyla gündeme gelen Suudi Arabistan Kralı Salman, ABD ziyareti kapsamında Washington D.C'nin en lüks oteli Four Seasons'ın tüm odalarını kiraladı.

Ünlü turizmci dünya evine girdi!
Antalya'daki Concorde De Luxe Resort'ün sahibi AKTOB Yönetim Kurulu Üyesi Erkan Yağcı, Ankara'da dünyaevine girdi.


Milyarder otelciden mültecilere 5 bin geceleme!
Norveçli milyarder Petter Stordalen, ülkesindeki otel zincirlerinde mültecilerin 5 bin gece ücretsiz olarak konaklamasına imkan sağladı.

Yeni Tucson. Hyundai Cangarlar Plaza’da
Hyundai’nin yenilenen modeli ‘Tucson’. Big Chef’ Bistro’da gerçekleştirilen basın lansmanında gazetecilerle buluştu.

Turizmci Vedat Akgün'ün acı günü!
Akgün İstanbul Otel Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Akgün'ün abisi Mustafa Akgün vefat etti.

